FIA kritiserer Sebastian Loeb

Det er mye man skal henge seg opp i. Det siste er at FIA mener at Sebastian Loeb har for mye hårvekst. FIA-medlem Surinder Thatthi og Morrie Chandler har hengt seg opp i at Sebastian Loeb ikke er nybarbert til enhver tid. De har også hengt seg opp i at de mener at Sebastian Loeb ser ut til å ha ustelt hår. De mener rett og slett at Sebastian Loeb ser ynkelig ut og at det blir feil å gi ham global TV-tid til millioner av seere som har han som rollemodell. Når ble det egentlig forbudt å se ut som en mann?

Ærlig talt FIA, dette må være noe av det dummeste vi har hørt. Er det kun tillatt å vise tv-bilder av glattbarberte og til en hver tid velstelte manker i FIA? Har det noen gang slått dere at selv om håret ser velstelt før man starter om morgenen, så har det en viss effekt på hårsveisen at man har en hjelm på hodet hele dagen? Sebastian Loeb kunne selvfølgelig valgt å ha en veldig kort frisyre og sikkert slippe unna sytingen til disse to FIA-medlemmene, men skal vi ikke heller la Sebastian Loeb få lov til å selv velge hvordan han velger å se ut på håret? For ikke å snakke om hvor ofte eller sjeldent han ønsker å barbere seg.

Når ble det egentlig lite mandig å ha litt skjeggvekst og se litt rufsete ut? Det er det vi kaller en barsk mann.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2008/05/08/fia-kritiserer-sebastian-loeb/

1 kommentar

  1. Hehe, så sprøtt. Han ser da grei ut der da.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.