Sebastian Loeb vant og Petter Solberg med personlig beste i Rally Monte Carlo

Det kom vel ikke akkurat som noen stor overraskelse at Sebastian Loeb vant helgens Rally Monte Carlo. Sesongåpningen av 2008-sesongen av rally-vm. Daniel Sordo ledet inntil lørdag, men måtte bryte pga problemer med bilen. Mikko Hirvonen rykket derfor opp til 2. plass mens Subaru-kollega Chris Atkinson kjørte inn til en fin 3. plass for Subaru. Francois Duval kjørte inn til 4. plass og Petter Solberg kjørte inn til sin beste plassering noensinne i Rally Monte Carlo. Femteplassen er det beste han har fått til i Rally Monte Carlo noen gang, før helgen var sjetteplassen i 2002 og 2007 hans personlig beste. Han har brutt hele 4 ganger.

Henning Solberg kjørte forøvrig inn til en 9. plass med sin oransje Ford Focus. Dette er det første løpet uten Marcus Grönholm etter at han valgte å pensjonere seg fra profesjonell rallykjøring etter 2007-sesongen. Det kommer til å bli snodig uten den stabile og utrolig gode sjåføren Marcus Grönholm var. Men jeg regner med at vi kommer til å se litt til han i andre motorsportgrener i årene som kommer. Det er nok lite sannsynlig at han klarer å legge racing helt på hylla. Mer om dette på vg.no!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2008/01/27/sebastian-loeb-vant-og-petter-solberg-med-personlig-beste-i-rally-monte-carlo/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.