Rallysesongen igang igjen – Rally Monte Carlo til helgen

Rallysesongen har ikke lange «ferien» før den starter igjen i Monte Carlo i siste halvdel av januar. Rally Monte Carlo stater med 2 etapper torsdag, før de starter for fullt på fredag. For Subaru sin del er fortsatt Petter Solberg førstefører, mens Chris Atkinson skal kjøre alle løpene i den andre bilen. Stephane Sarrazin er droppet for 2007-sesongen. Citroen er tilbake som fabrikksteam i år med deres nye Citroen C4. Sebastian Loeb er ikke overraskende førstefører. I årets motorsportsesong kommer jeg ikke til å publisere artikler og bilder på car.kak.net, men jeg kommer til å skrive (som jeg gjorde i før) om motorsporten her på blog.kak.net. Bakgrunnen for dette er at jeg rett og slett ikke har tid og kapasitet til å ha en like stor motorsportsatsing på car.kak.net nå som jeg jobber for fullt igjen. Jeg skrev mer om dette her på blog.kak.net i oktober.

Nytt av året i rallysammenheng er at Henning Solberg skal kjøre alle 16 VM-rundene og at han sitter i en Ford Focus. Det skal bli utrolig spennende å se hvordan Henning gjør det i alle VM-rundene i en vinnerbil og ikke minst hvordan han vil takle de løpene han ikke har eller ikke har så mye erfaring fra enda. Henning har hittil bare kjørt ett asfaltløp, så målsetningen for Rally Monte Carlo er ikke så fryktelig høy, hørte jeg på P4 istad. Henning håper å kjøre inn ett VM-poeng, det vil si at han har en målsetning om en 8. plass denne helgen! Erfaringsmessig er det viktigste å kjøre klokt og holde seg på veien. Pga det ekstremt vekslende føret under Rally Monte Carlo er det fort gjort å feilbedømme det vekslende føret. Rally Monte Carlo har både asfalt, snø og is iløpet av etappene! Jeg ønsker både Henning og Petter Solberg lykke til i helgen! NRK2 sender fra Rally Monte Carlo fredag kl 23:05 (10 minutter), lørdag kl 22:50 (10 minutter) og søndag på NRK1 kl 23:35 (50 minutter).

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/01/16/rallysesongen-igang-igjen-rally-monte-carlo-til-helgen/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.