Fri resten av helgen!

I dag har jeg jobbet fra kl 08:08 til kl 15:15 og nå skal det jaggu bli deilig å ha fri resten av helgen! For ikke å snakke om å legge seg til en litt mer normal tid natt til søndag. De siste 2 lørdagene har jeg vært i seng i 6-tiden, siden jeg har kjørt nattbuss og ikke vært hjemme før i 5-tiden søndag morgen. Jeg har jobbet 6 dager denne uka også, men har altså hatt kjøring på dagtid idag. Derfor skal det bli deilig å ta det helt piano nå i kveld, kunne ha mulighet til å se en film eller to, eller rett og slett bare sløve fullstendig. Men det blir nok til å se en film eller to, tenker jeg. Jeg har mer enn nok å ta av! Jeg har blant annet 9 Wallander-filmer som jeg bare har sett de 2 første av. I tillegg har jeg M. Night Shyamalan’s Lady In The Water liggende på skrivebordet her. Det er så absolutt en film jeg gleder meg til å se!

På dagens nesten 7 timer lange skift har jeg kjørt en eldre Glommaringen-buss fra Sarpsborg-avdelingen av Borg Buss. Bussen er av typen Mercedes O405 og er rimelig annerledes innredet og å kjøre enn hva vi er vant til ved Fredrikstad-avdelingen som bare har Volvo-busser. Men etter å ha kjørt disse Mercedes-bussene en stund, har jeg blitt vant til både bussen og ikke minst alle knappene på førerplass. Det er helt utrolig hvor mange knapper de har klart å lage bare for å få varme i bussen. For ikke å snakke om hvor mange knapper det er til de forskjellige viftene i bussen. I kjent stil har Mercedes bare en spak til blinklys, vindusvisker, fjernlys/nærlys og slikt. Jeg benyttet anledningen til å ta noen bilder av Mercedes-bussen på både jernbanen i Fredrikstad og på Fjeldbergtoppen i Vikane/Hankø.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/02/17/fri-resten-av-helgen/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.