Ingen motorsport denne helgen

Det skjer ikke ofte, men denne helgen er det faktisk ingen motorsport som jeg følger med på. På tanke på hvor mye motorsport jeg følger med på, så er det ganske imponerende at det er ingenting en hel helg. De motorsportgrenene jeg følger med på er Formel 1, WRC, WTCC, STCC, DTM, ALMS, Le Mans og BTCC. Neste år blir det dog en del endringer når det gjelder motorsporten på car.kak.net. I sammenheng med at jeg begynner i ny jobb, er jeg bare nødt til å foreta noen prioriteringer.

Det vil si at det er noe av motorsporten som må nedprioriteres. Formel 1 har jeg allerede nevnt vil bli vraket neste år, men det er fare for at det er mer som forsvinner. Jeg har ikke bestemt meg for hva og hvor mye enda, men det vil nok komme utover høsten og vinteren. Det er i grunn flere muligheter, men nedprioriteringer må til. Motorsporten er det som krever mest tid av all den jobben jeg legger i websidene mine, og det må gjøres der og da, siden det er dagsaktuelle nyheter. Det nytter liksom ikke å utsette f.eks ett Formel 1-løp med noen dager eller en uke, når jeg da omsider publiserer nyhetene så er de gamle og uinteressante. Derfor må de publiseres umiddelbart for at det skal være noen vits.

Årsaken til at Formel 1 er den første som ble besluttet vraket, var fordi Formel 1 hadde kjede meg ganske mye over en lengre periode. I tillegg sendes Formel 1 på TV3 i år og 2 år fremover, derfor har jeg ikke like stor mulighet til å se løpene som før. Jeg har sett noen løp hos en kompis og noen løp har jeg sett streamet over internett, men det blir liksom ikke det samme. Kvaliteten er på ingen måte den samme og det har også en tendens til å hakke og dette ut innimellom. Så hva og hvordan skal jeg egentlig prioritere? WTCC som i grunn er den motorsporten jeg har best tv-dekning av for tiden er også den motorsporten som krever mest tid. WTCC er utrolig treige med å komme med artikler og bilder, og de kommer aldri samtidig, det blir derfor mye venting og ikke minst mye redigering for å få sydd sammen dette til noe presentabelt.

Hva med WRC? Det har de siste sesongene gått rimelig dårlig for Petter Solberg, som jo er den personen og teamet jeg følger på car.kak.net, og jeg må derfor innrømme at jeg har blitt litt likeglad til hele rallysirkuset. Sebastian Loeb vinner så og si alle løp og Petter bryter eller havner langt nede på resultatlista. Det er derfor ikke noe morsomt å følge med på lengre. Men på en annen side, fra neste år kjører Subaru ikke med Pirelli-dekk lengre og Henning Solberg skal i tillegg kjøre en hel sesong. Vi vet forløpig ikke for hvilket team enda, det kan være Ford, Peugeot, Citroen eller Mitsubishi. Jeg for min del håper at han kjører Ford neste år.

Så kommer selvfølgelig all motorsporten jeg dekker som Audi deltar i, det vil si DTM, ALMS, Le Mans og STCC. Av disse er det uten tvil DTM som krever mest tid, men har jeg hjerte til å fjerne deler av disse, eller er det rett og slett enklest å droppe alt sammen? For neste år er det flere scenarioer som kan være aktuelle. Å droppe absolutt all motorsport på car.kak.net, og bare skrive om det her på bloggen. Det gjør jeg allerede idag, og å skrive en artikkel på blog.kak.net og legge med ett bilde eller to krever faktisk minimalt med tid i forhold til å produsere alle artiklene og bildene på car.kak.net. Et annet alternativ er å droppe alt ikke-Audi-relatert, og beholde DTM, ALMS, Le Mans og STCC. Jeg vil nok fortsatt skrive om det meste her på bloggen, men det er igjen ikke like tidkrevende. Det jeg ikke er sikker på er hvor mye tid jeg egentlig må og bør frigjøre.

Slik som det er idag er det klin umulig å være vekk en hel helg, foruten denne helgen hvor det faktisk er ingen motorsport, for da er det som regel den store jobben som venter på meg når jeg kommer hjem. Det er i grunn ganske kjipt. Jeg må også innrømme at det er ikke alle helgene jeg har fryktelig lyst til å sitte her og produsere alt sammen. Lysten til å gjøre dette er som regel tilstede og vel så det, men noen ganger blir det bare noe jeg gjøre. Hvis det var slik at alle motorsportartiklene mine var blant de mest leste artiklene på car.kak.net, hadde det nok ikke vært like lett å sette igang den prioriteringsprosessen jeg er i gang med.

Motorsportartiklene er nok blant de aller minst leste artiklene, og når de i tillegg er de artiklene som jeg bruker aller mest tid på, blir det nok ikke alt for vanskelig å prioritere. Er det noen som har noen synspunkter på hva jeg så absolutt kan droppe og hva jeg aller helst bør fortsette å dekke på car.kak.net? Eller er det slik at det er ett fett og jeg likegodt kan droppe all motorsporten? All motorsporten jeg dekker idag kan man finne igjen på andre websider, dog ikke like grundig dekket som på car.kak.net. Det er nok ingen websider som dekker Audi sin satsing i DTM, ALMS og Le Mans like grundig som det jeg gjør. WRC og Formel 1 derimot er jeg nok en ganske liten aktør. Hva synes dere?

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/09/17/ingen-motorsport-denne-helgen/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.