Kjøreseddel

Hvis alt går etter planen på oppkjøringen mandag 25. september, starter jeg hos Borg Buss mandag 2. oktober. Det vil si at det bare er en uke fra oppkjøring til oppstart. Jeg fryktet at behandlingstiden for kjøreseddel (for persontransport mot vederlag) var 2 uker. Da ville jeg isåfall begynne å få rimelig dårlig tid. Jeg ringte derfor til førerkortavdelingen hos Fredrikstad politikammer for å sjekke om det var mulig å sende inn søknaden for kjøreseddel før jeg hadde fått førerkort for klasse D. Det var det dog ingen mulighet for. Men damen hos politiet kunne heldigvis fortelle at kjøreseddel skrev de ut den samme dagen eller dagen etter. Da er det med andre ord ikke noen krise allikevel. Når jeg består oppkjøringen er det bare å ta med kjøreseddelsøknaden, legeattest og førerkortet til politiet. Når jeg har fått skrevet ut den blå kjøreseddelen er jeg klar for busskjøring! 🙂

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/09/18/kjoreseddel/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.