Første BluePhone telefonregning

Jeg har nå hatt BluePhone i 3 måneder og har idag mottatt den første telefonregninga for BluePhone. Den var på svimlende 16 kroner i «tellerskritt»! Så fort jeg har brukt opp SkypeOut-saldoen min (har 3,27 euro igjen) vil BluePhone-regninga sikkert øke litt, men det ser forløpig ikke ut til at det vil være noe behov for å betale 60,- ekstra pr. måned for å kunne ringe gratis til fasttelefoner. Ellers opplevde jeg for første gang at BluePhone var nede i går, i omlag 4 timer. Jeg prøvde å ta strømmen på ip-adapteret ett par ganger, men det hjalp ikke. Når jeg prøvde å ringe mitt eget nummer (fra en annen telefon) vekslet det mellom at det bare var helt stille og ikke begynte å ringe og at jeg kom til telefonsvareren.

Det var derfor ingen tvil om at det var et eller annet problem hos BlueCom, og jeg regnet med at de jobbet på spreng med å løse problemet. Rundt kl 23 i går kveld var telefonen oppe og gå igjen. Hvis man innser at det ikke finnes noe som heter 100% oppetid på internett, så får man ett mye lettere liv med internett. Det er dog første gang iløpet av 3 måneder at jeg har opplevd at det har vært snakk om noe nedetid med BluePhone. Jeg ble derfor ganske overrasket når en prøvde å ringe oss men ikke kom igjennom.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/09/19/forste-bluephone-telefonregning/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.