Turkjøring for første gang

I går kjørte jeg ett skift på Hvaler Diverse-planen (jeg var opprinnelig satt opp med ett kort skift på Lisleby-planen med kun kjøring til Gluppe-Kongsten, men dette ble byttet ut), ett skift som har skolekjøring på morgenen og ett opphold på 4 timer og 25 minutter. Etter dette oppholdet er det ordinær rutekjøring til henholdsvis Tangen, Glombo-Langøya og Skjærhalden. Under skolekjøringa på morgenen ble jeg spurt om jeg hadde anledning til å kjøre tur for Fredrikstaddistriktets Rutebiler. Det var elever som måtte hentes på Karlshus Skole kl 10:20 og kjøres til Spetalen Skole.

Jeg hadde jo ikke lagt noen planer for oppholdet i går, så det var jo ikke noe problem. Da fikk jeg fylt opp halvparten av oppholdet mellom min ordinære kjøring også! Fra jeg kjørte fra garasjen til jeg var tilbake, tok det omlag 2 timer. Når jeg var ferdig med siste tur til Skjærhalden kl 17:35 var jeg egentlig ganske klar for å komme meg hjem, etter å ha vært på jobb siden kl 6:45.

Før jeg kom meg hjem ble jeg også spurt om jeg hadde anledning til å kjøre en tur for Fredrikstaddistriktets Rutebiler i oppholdet før nattbusskjøringa lørdag. Da skal jeg kjøre ungdomsklubben 3:16 fra Østfoldhallen til Lisleby-sentrum-Oredalen-Ambjørnrød. Skiftet i morgen starter kl 17:30 med ordinær rutekjøring frem til 23:40. Nattbuss-turene til Veum, Lisleby, Engelsviken-Manstad-Saltnes-Tomb og Skjærviken starter kl 01:00. Klokka 04:05 skal jeg ha parkert bussen i garasjen og være på vei hjem. Da skal det nok bli deilig å få seg en del timers søvn. Jeg har fri søndag, så mulighetene for å få sovet en stund er absolutt tilstede!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/02/03/turkjoring-for-forste-gang/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.