Rally Sverige neste helg

Nå er det under en uke til Rally Sverige går av stabelen, 8. til 11. februar. Under dette rallyet vil nok både Henning og Petter Solberg være mer konkurransedyktige enn hva vi så i Monte Carlo. Dette er ett føre de behersker og er fortrolig med. Spesielt stor forskjell vil vi nok se på Henning Solberg. Som nevnt sist var Rally Monte Carlo det første asfaltløpet han deltok i, og vi måtte nok derfor regne Rally Monte Carlo som en «øvelse» for Henning sin del. Petter Solberg har deltatt i Rally Sverige 8 ganger og vant løpet i 2005. Team-kollega til Petter Solberg, Chris Atkinson startet sin karriere hos Subaru i nettopp Rally Sverige i 2005. Hans beste plassering hittil i Sverige er 11. plassen fra i fjor.

Spørsmålet blir selvfølgelig hvor stor konkurransen fra Sebastian Loeb og Marcus Grönholm vil være. Marcus Gönholm vant i fjor med Sebastian Loeb på 2. plass. Tredjeplassen gikk til Daniel Carlsson. Henning Solberg kjørte inn til en 8. plass mens Petter Solberg måtte bryte. Petter Solberg kjører fortsatt med den gamle bilen fra i fjor, den nye vil ikke være klar før Rally Mexico. Følg Rally Sverige på NRK2 på fredag kl 22:45, på NRK2 på lørdag kl 22:40 og på NRK1 på søndag kl 23:20!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/02/03/rally-sverige-neste-helg/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.