Hyggelig helg med venner

Denne helgen hadde jeg i utgangspunktet ikke lagt noen planer, men det blir som regel et eller annet allikevel. Det blir for kjedelig å sitte alene hele helgen også. Fredag var jeg hos en kompis som hadde litt lyst på besøk mens kjæresten var en tur i Gøteborg. Vi koste oss derfor med pizza fra Grålum pizza og med litt tv-titting. Det startet med Norske talenter, et program jeg vanligvis ikke ser på med mindre jeg er på besøk hos noen. I bunn og grunn ser jeg jo egentlig ikke på tv i det hele tatt her hjemme. Det eneste jeg følger med på er LOST, men det laster jeg i tillegg ned. Da har jeg mulighet til å se det når jeg har tid og anledning fremfor å måtte sette av et bestemt tidspunkt en spesiell dag. Med de tidene jeg som regel må stå opp, er det vanskelig å følge med på noe som helst på tv.

I løpet av kvelden var vi innom litt forskjellige tv-programmer, deriblant Fifth Gear på Discovery var det vel. Vi var også en liten tur innom en BBC-dokumentar om vulkaner. Den hadde det egentlig vært veldig interessant å få med seg. Kanskje jeg får anledning til det senere. Det er jo mildt sagt et interessant tema i disse asketider. Siden jeg skulle kjøre hjem igjen hadde jeg tatt med meg noen alkoholfrie øl. Ikke det mest spennende øl’et man finner akkurat, men det er bedre enn ingenting. Det er også ok å variere litt fra vannet jeg drikker til daglig.

Lørdag startet med at jeg sov ganske lenge, puslet litt her hjemme, ryddet litt på skrivebordet her blant annet. Det er langt ifra ryddig enda, men det er ihvertfall bedre enn det var! Etter å ha spist en litt bedre frokost med nystekte baguetter endte jeg opp med å legge meg litt nedpå senga. Det resulterte selvfølgelig i at jeg sovnet og ble borte i nesten en time. Men det er utrolig deilig å slappe av og ta det helt med ro når man har fri. Men man blir selvfølgelig litt «groggy» når man sovner slik. Jeg var en tur innom min lokale Kiwi og Obs for å handle inn noen småting. Blant annet champignon, løk, tomat, agurk og potetsalat som jeg tenkte jeg skulle ha til de benfrie nakkekotelettene i morgen. Det skal nok bli godt!

Lørdag kveld var jeg en tur på La Riviera her i Fredrikstad med noen kompiser. Jeg har aldri vært på La Riviera før, så det var litt spennende å se hvordan både stedet og maten var. Kompisene mine er nesten faste kunder på La Riviera, men jeg måtte nok studere menyen litt grundigere. Jeg valgte dog å bestille det samme som resten av gjengen, nemlig dagens. Biff med grønnsaker og fløtegratinerte poteter. Til dessert var det karamellpudding og en kopp kaffe. Nå drikker ikke jeg kaffe, så den lot jeg stå. Men middagen var veldig god, en ganske riktig porsjon med mat. Men de fleste av oss bestilte en litt større porsjon med fløtegratinerte poteter. Det var jeg veldig glad for, for potetene var veldig gode! Biffen var medium stekt og litt rosa i midten. Grønnsakene var blant annet asparges og brokkoli. Det hele smakte i grunn veldig bra! Middagen og det hele kom på 198 kroner.

Etter maten samlet vi oss på Hotel Valhalla for å skravle, skrøne og se litt tv. Det er alltid hyggelig! Forrige helg resulterte i at jeg kjøpte meg to nye klokker, en Swiss-Military Navy Seals II– og en Triumph Motorcycles-klokke, men jeg har klart å holde meg selv i ørene denne helgen! Men når jeg kom hjem i natt hadde jeg fått ett tips på prat.kak.net. En Renato T-Rex Grand Diver til den nette sum av 285 dollar, pluss frakt selvfølgelig. Jeg har ikke vært så stor fan av «open heart» eller «see through»-klokker, men denne må jeg innrømme at jeg likte. Den var i tillegg stor, hadde litt oransje detaljer og så i bunn og grunn ganske kul ut! Men jeg skal nok fortsette å holde meg selv i øra, det er grenser for hvor mye penger jeg kan svi av på dette i løpet av en og samme måned også. Men vi får se hva jeg får lyst til å bruke penger på ved neste korsvei! Denne helgen har jeg ikke overraskende brukt de to nyeste klokkene mine!

Fredag var jeg forresten en tur innom Dressmann og brukte to gavekort jeg fikk til jul og bursdagen min. Jeg kjøpte meg 5 nye t-trøyer og to jakke/hettegensere. Jeg har ikke brukt noe av dette nå i helgen, men på fredag og lørdag brukte jeg en svart t-trøye og den grå jakkegenseren min. Hvordan t-trøyene og de to jakke/hettegenserene som jeg kjøpte på fredag ser ut, får dere nok tidsnok se her på bloggen! Det var sikkert ikke spesielt overraskende at jeg bruke et par Converse All Star både fredag og lørdag. På fredag var det de lave rosa Converse All Star som ble brukt, mens lørdag brukte jeg et par høye sølvfargede Converse All Star. De er det ingen som har sett her i bloggen enda, men jeg har brukt dem ved et par anledninger allerede.

Vanligvis kjøper jeg skoene mine på ebay, men disse sølvfargede Converse All Star-skoene ble faktisk kjøpt hos Europris her i Fredrikstad. Ikke ofte jeg kjøper sko over disk. Men Europris hadde salg på Converse her forleden. De har fortsatt litt igjen i en restekasse til 100,- kroner paret, men det er ganske utplukket nå. Når de startet salget av Converse All Star-skoene kostet de 299 kroner paret. I forhold til full pris (599 er det vel?) er jo det ganske rimelig. Noen vil kanskje påstå at det ser ut som om jeg skal til månen med disse skoene, men de er ganske kule, er de ikke? Mange ville kanskje ikke blitt sett levende eller døde i enten rosa eller sølvfargede Converse All Star. Noen liker kanskje ikke skotypen i det hele tatt, andre vil ikke bruke slike farger fordi de da vil skille seg litt ut fra mengden. Hva så? Er det ikke positivt at man faktisk skiller seg litt ut fra den «grå massen»? Men rosa da? Er ikke det en farge for jenter eller litt over pari femi gutter? So what? Jeg er homo og det er ingen stor hemmelighet akkurat.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2010/04/25/hyggelig-helg-med-venner/

4 kommentarer

Hopp over til kommentarskjema

 1. Var kjempekos å ha deg på besøk på fredag. Så ikke vitsen i at du skulle sitte alene på Veum og jeg her, så hvorfor ikke invitere deg på pizza som jeg hadde bestilt uansett.

  Som du har lest på bloggen, er Norske Talenter, ukes fast program, så regna med du forsto det ble det her på fredag. Håper ikke det gjorde noe.

  Høres ut som du har hatt en herlig helg utenom ovennevnte også. Og de skoa dine ble jeg misunnelig på faktisk. De sølvgrå altså. Hihi. Har ett skopar fra Europris jeg. Svenske skoa mine som jeg kaller de. Kjøpt når jeg jobba på Europris selv. Kan finne mange skatter der 😉

  • kak25 april, 2010 kl 16:41
   Forfatter

  Jeg hadde det veldig hyggelig både fredag og lørdag, Robert! Jeg regnet med at du skulle se på Norske Talenter, og det er ikke noe problem! Selv om jeg ikke ser på tv selv hjemme, så har jeg ingenting imot å se litt tv når jeg er borte se! 😉

  Hehe, artig at du likte de sølvgrå Converse-skoa mine! Har fått litt varierte tilbakemeldinger på dem, noen gliser, noen ler.. i tillegg har de blitt omtalt som «måneskoa» mine! 🙂

  Europris er jeg innom ganske ofte, for de har stadig partivarer som er ganske bra på pris! Deriblant disse Converse-skoene! 🙂

 2. Er ikke så ofte innom Europris. Er i grunn, dritt lei hele butikken, er å jobbet der i tre år. Selv om butikkene er forskjellig, er jeg lei produktene og det hele.

  Men er det noe spesielt jeg skal ha fatt i, så kan jeg ta turen innom. Men det hører til sjeldenhetene.

  Flott du kosa deg da. Prøver å få gjestene til å kose seg, selv om det var du som sto for underholdningen på fredag 😉

  • kak25 april, 2010 kl 21:33
   Forfatter

  Hehe, ja jeg stod for litt uventet underholdning på fredag! Jeg skulle ta meg pizza og klarte på en eller annen måte å velte flaska med alkoholfritt øl. I forsøk på å redde situasjonen «sjonglerte» jeg vel rett og slett med flaska så ølspruten stod i alle retninger! Steike det var jo øl overalt etterpå! Men gjorde så godt jeg kunne med å tørke opp alt klinet etterpå! 😉

  Det er jo ikke hver gang jeg kjøper noe på Europris, de får jo ikke inn noe nytt flere ganger i uka.. men er nok innom Europris hver uke! 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.