Swiss Military Navy Seals II – mitt andre sveitsiske urverk

Det er ikke lenge siden jeg kjøpte mitt første sveitsiske urverk, nemlig min Swiss-Military SW1, i det innlegget skrev jeg også litt om klokka jeg har kjøpt i dag. Så det var bare et tidsspørsmål før jeg kjøpte en Swiss-Military Navy Seals II også. Jeg ble den stolte eier av denne utrolig kule gule klokka i dag ettermiddag på vei hjem fra kurs! Dette er faktisk min tredje klokke med en slik gummi/silikonrem. Men det spesielle med denne klokka fra Swiss-Military er at den har en slik lås som på ei metallenke. Klokka kommer med en ganske lang rem fra fabrikk, og da må man klippe den til for at den skal passe. Da er det viktig å prøve seg frem og ta en og en «lenke» av gangen, ellers kan man virkelig drite på draget. Det er litt kjipt å måtte bestille opp ei ny rem fordi man har vært uheldig og klippe av for mye også.

Men det gikk heldigvis bra, men det var litt knotete, for det var ikke mye for mye gummi som skulle til for at det ble fryktelig vanskelig å montere det sammen igjen. Men jeg kom i mål og nå passer remme helt perfekt! Klokka har som dere ser både gul urskive og rem, så den vil nok synes ganske godt. Når jeg første gang ble vist denne klokka på et bilde (i svart) må jeg innrømme at den ikke ga meg så mye, men så fort den gule utgaven ble tatt frem så jeg fikk se dem i virkeligheten falt jeg rett og slett pladask for den! Det var derfor som sagt bare et tidsspørsmål før jeg kjøpte den selv! Jeg får igjen litt på skatten, så dette er en liten gave til meg selv på «forskudd». For skattepengene har jeg jo ikke fått enda.

Klokka er forøvrig vanntett til 100 meter, er en kronograf og er min andre klokke fra Swiss-Military. De har ganske mange kule klokker til fornuftige priser. Men enkelte av klokkene dems koster såpass mye at det er svært lite sannsynlig at de noen gang kommer til å havne på min hånd. Jeg har også fått høre at Swiss-Military skal komme med noen nye klokker snart. Det blir spennende å se hva de finner på! Klokka er selvfølgelig kjøpt av Klokk’s Import som har utsalgssted på Hotel Valhalla. Man kan selvfølgelig ta en titt på nettbutikken til Klokk’s Import, Swiss-Military sine hjemmesider, men det aller beste er å ta en tur innom Hotel Valhalla og se klokkene i virkeligheten. Men vær advart: Det er fort gjort å komme hjem med både en og to klokker! Jeg for min del skal hente en klokke til i løpet av noen få dager.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2010/04/19/swiss-military-navy-seals-ii-mitt-andre-sveitsiske-urverk/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.