Andre bussjåfører med blogg

Såvidt meg bekjent er det ingen av mine kollegaer i Borg Buss som har en blogg, men jeg har funnet en blogg som tillhører en bussjåfør i Bergen. Han kaller bloggen sin En bussjåførs betraktninger, og er absolutt verdt ett besøk! Jeg fant denne bloggen mer eller mindre ved en tilfeldighet når jeg bladde igjennom de siste aktive norske bloggene hos wordpress.com. På wordpress.com kan forøvrig hvem som helst få seg en gratis blogg av samme type som jeg har her på blog.kak.net!

Det er ikke mye jeg vet om denne bussjåføren, se bort fra at han heter Tommy, er født i 1976 og kjører buss i Bergen. Men jeg synes det er interessant å lese om hans betraktninger. Det er vel heller ikke til å stikke under en stol at han går rimelig mye lengre i sine betraktninger av passasjerer og annet «hærk» i trafikken enn det jeg gjør. Kjenner du til andre bussjåførers blogger? Isåfall, tips meg gjerne om dem ved å legge igjen en kommentar til dette innlegget! 🙂

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/04/19/andre-bussjaforer-med-blogg/

13 kommentarer

Hopp over til kommentarskjema

  • Åsmund19 april, 2007 kl 21:23

  Hei. Sitter her og titter på bloggen til han bergenseren. Ganske artig lesning egentlig. Og,ja han går betydelig mye lenger enn deg i sine betraktnigner, hehe. Her hamres det løs mot alt fra gamle damer med rullator til syklister som sykler midt i veien. Regner nesten med at du opplever mye av det samme selv om du ikke går like hardt til verks her i bloggen din.

  Han er kanskje ikke like ivrig på legge ut bilder av bussene han kjører, men det er da noen der for det.:) Jeg ser han ikke er helt fornøyd med gassbussen der borte, er gassbussene her like dårlige tro?

  • kak19 april, 2007 kl 21:53
   Forfatter

  Hehe, joda jeg opplever nok de samme tingene, men jeg er kanskje litt mer rolig og bedagelig av meg enn bergenseren?

  Men misforstå meg ikke, jeg kan bli irritert over medtrafikanter jeg også.

  • Åsmund19 april, 2007 kl 22:37

  Å være roligere og bedageligere enn en bergenser er det vel ikke så vanskelig få til tror jeg. Bergensere er vel ikke kjent for å være stille å rolige.

  Å irritere seg over medtrafkanter er det nok flere enn bergenserne som kan. De fleste gjør nok det innimellom, selv om de ikke er verdensmestere selv(mulg enkelte tror de er det men).

  En annen liten ting jeg vil nevne er at jeg også fikk lyst til å lage en blog. Jeg har derfor laget en hos worpress.com Hva jeg kommer til å skrive i den vet jeg ikke, men at det blir noe bussrelatert der må du nok regne med. Adressen er: http://utgaard.wordpress.com

  • kak21 april, 2007 kl 14:25
   Forfatter

  Bloggen din er lagt til i mine Firefox-favoritter, så jeg kommer til å ta en titt innom jevnlig! Da venter jeg bare på noen oppdateringer! hehe 🙂

  I bloggen din kan du jo også legge ut alle bussbildene du tar!

  GOD HELG!

 1. Her er jeg innom igjen. Du har tidligere etterlyst andre bussjåfører med blogg. Jeg kom over et par stykker idag.

  http://www.vgb.no/17934/

  http://bussjaforen.blogspot.com/

  http://www.vgb.no/16966/(Denne ser ikke ut til å være oppadatert i det siste)

 2. Her er en til. Om den ikke inneholder så mye bussrelatert stoff er det i hvert fall en bussjåfør som skriver.

  http://bussemann.wordpress.com

  • kak8 september, 2007 kl 19:00
   Forfatter

  Morsomt å se at det er flere bussjåfører der ute som har blogg! 🙂 Dessverre har blog’en «En bussjåførs betraktninger» blitt lagt ned siden jeg skrev dette innlegget. Årsaken skal være at bussjåføren bak bloggen ikke hadde tid nok til å holde den oppdatert. Dessverre synes nå jeg, den var utrolig interessant å lese!

  • kak18 november, 2007 kl 20:29
   Forfatter

  😀

  Det som er litt komisk med http://bussemann.wordpress.com – selv om den på det tidspunktet denne linken ble postet kanskje ikke inneholdt så mye bussrelaterte – er den nye bloggen til Tommy, «En bussjåførs betraktninger». Det som kanskje er enda mer komisk, er at det først var i dag jeg oppdaget dette. Jeg må vel innrømme at jeg ikke har frekventert denne linken noe særlig etter at tipset kom her i kommentaren, men i dag snublet jeg innom via http://www.wordpress.com sin forside. Hvis man velger «no» som foretrukket språk, er det de mest aktive og trafikkerte norske bloggene som blir vist, og vips der var «Bussemann».

  Jeg vil derfor ønske «En bussjåførs betraktninger» hjertelig velkommen tilbake! Jeg var en fast leser av den gamle bloggen, og blir garantert en fast leser av den nye også! 🙂

 3. Bussførere forén eder!

  Den bergenske Bussemann trenger bistand og hjelp for å komme inn blant topp 16 i Tordenbloggen 2007, og hvem er bedre hjelpere enn andre bussemenn? Så la rattet hvile en stund, og besøk Tordenbloggen for å gi din stemme! Du kan stemme både i pollen og IKKE MINST i kommentarfeltet, der gode, begrunnede stemmer gir to poeng!

  Kjør til endestoppet, og sving innom http://tordenbloggen.sonitus.org – kampen avsluttes torsdag morgen i 09:00-tiden!

  • kak28 november, 2007 kl 22:48
   Forfatter

  Som sist, fikk du nå også min stemme, Bussemann! 🙂

 4. Så har tiden kommet – det er åttedelsfinaler i Tordenbloggen 2007. Bussbloggen har, mot alle odds, kommet inn blant de 16 øverste, og kjemper nå om en plass i kvartfinalene!

  Vil du se Bussbloggen i kvartfinalen kan du bidra ved å gi din stemme i Tordenbloggen en gang mellom søndag morgen i 09-tiden og et døgn fram i tid. Mandag morgen omtrent klokken 08:00 foreligger resultatet, og først da vil vi få vite om nettopp din stemme ble avgjørende! Stem i poll, skriv din stemme i kommentarfeltet – gode begrunnelser belønnes med dobbel poengsum! La ikke bussen kjøre i grøften, men gjør en innsats for fortsatt bussing i tordenvær og blant Norges ypperste bloggere!

  Motstanderen er en av Norges ypperste bloggere, så det blir en hard kamp. Men med a little help from my friends skal jeg i hvert fall ikke bare legge meg ned og spille død!

 5. …og takk for stemme, kak!

  • kak2 desember, 2007 kl 13:03
   Forfatter

  Denne gangen har du fått stemme fra meg både i poll og i kommentarfeltet! Håper at min begrunnelse er god nok til at du får ekstrastemme også nå da! 🙂 Jeg vil gjerne oppfordre alle til å støtte oppunder Bussbloggen til Bussemann i Tordenbloggen! Ta en tur innom og legg igjen din stemme!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.