1-2 seier til McLaren i Monaco Grand Prix

Med unntak av under pit stops ledet Fernando Alonso fra start til mål i dette mer eller mindre kjedelige Monaco Grand Prix. Lewis Hamilton lå på 2. plass og Felipe Massa lå på 3. plass igjennom hele løpet. 4. plassen gikk til Giancarlo Fisichella, ett resultat som var ganske oppløftende for Renault som har hatt varierende resultat hittil i 2007-sesongen. De neste poengplassene gikk til Robert Kubica, Nick Heidfeld, Alex Wurz og Kimi Raikkonen. Noe av det som har gjort Monaco Grand Prix til det mest spennende løpet på Formel 1-kalenderen, har vært spektakulære forbikjøringer og ikke minst kræsjer.

I år var det overhodet ingen kræsjer mellom to eller flere biler, begge de to som brøt pga nærkontakt med autovernet, det vil si Antonio Liuzzi og Adrian Sutil var selv skyld i at de måtte bryte. Mark Webber brøt med tekniske problemer, men kjørte for egen maskin til pit lane. I førermesterskapet leder nå Fernando Alonso og Lewis Hamilton med begge 38 poeng, mens Felipe Massa har 33 poeng. I konstuktørmesterskapet leder fortsatt McLaren med 76 poeng, mens Ferrari ligger på 2. plass med 56 poeng. Neste løp er i Canada om 2 uker. Mer om dette på itv-f1.com!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/05/27/1-2-seier-til-mclaren-i-monaco-grand-prix/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.