Fredrikstad Cup

Lørdag kveld og mandag morgen var det Fredrikstad Cup-kjøring for mitt vedkommende. Fredrikstad Cup er en innendørs håndballturnering som går av stabelen hver pinse i Fredrikstad. De hallene som benyttes er Kongstenhallen, Borgehallen, Rolvsøyhallen og Rolvsøyhallen. Den kjøringen jeg hadde lørdag kveld og mandag morgen var en form for Glommaring hvor man samtidig var innom alle disse hallene og skolene i distriktet hvor deltakerne overnatter. En kjapp gjennomgang av kjøretrasèen på lørdag: Start fra Kongsten, inn ved Finstad forbi Nabbetorp skole og Lundheim, riksvei 111 til Borgehallen, inn og snu ved Borge ungdomsskole, ut til riksvei 111 igjen og opp til Årum, ut på E6 og over Sandesundbrua og mot Torsbekkdalen, opp forbi Sarpsborghallen, Torsbakkdalen ut til riksvei 109 til Rolvsøy, opp til Rolvsøyhallen og ned til riksvei 109 igjen ned til Saxegård, opp forbi Haugeåsen og tilbake til riksvei 109, opp ved gamle Mathisen og innom Nøkleby skole, tilbake til riksvei 109 og opp ved Røde Mølle for å ta med deltakere fra Trara skole, deretter rett til Kongstenhallen. Dette var en runde.

På mandag morgen kjørte jeg samme trasè, men i motsatt rekkefølge. Denne «ruta» ble kjørt 4 ganger i timen, 2 med Østsiden først og 2 med Vestsiden først. I tillegg ble det kjørt busser til Gressvik, Begby og Quality Hotel i Sarpsborg. Men disse rutene kjenner jeg ikke detaljene til. Hvis man synes at den Glommaringen vi kjører til daglig er trang på tiden, så skal man prøve å kjøre denne «ruta» innenfor det samme tidsskjemaet. Se i tillegg for deg å fylle opp og tømme bussen til stadighet underveis på ruta. Spesielt lørdag kveld var det travelt, men det gikk uten at jeg ble alt for mange minuttene forsinka. Hvis jeg ikke husker feil var jeg ikke noe særlig mer forsinket på Kongsten og Sarpsborghallen enn 5 minutter. Mandag morgen derimot var det roligere og det var ikke noe problem å være ved Kongsten og Sarpsborghallen i tide.

Det var spesielt en episode lørdag kveld som var litt komisk. Jeg står utenfor Sarpsborghallen og har ett skilt i frontruta hvor det står at jeg skal til Trara, Nøkleby, Rolvsøyhallen og Kongsten. Inn kommer det ett guttelag fra Tjøme og spør om jeg skal til Nabbetorp. «Nei», svarer jeg og hele guttelaget fra Tjøme går inn i bussen. Jaja, tenker jeg, jeg kommer jo omsider til Nabbetorp, men det hadde vært raskere om de tok bussen som gikk fra Sarpsborghallen og kjørte vestsiden ned til Kongsten. Dette guttelaget fra Tjøme måtte derfor være med i bussen innom Rolvsøyhallen, Haugeåsen, Nøkleby skole, Trara skole og Kongstenhallen før vi omsider kom til Nabbetorp.

Denne uka har jeg i utgangspunktet fått tildelt en tjenesteuke på Onsøy vest-planen, det vil si masse kjøring til Engelsviken-Skjæløy og Saltnes-Tomb. Men både skiftet jeg skulle kjøre i dag og i morgen ble byttet ut med henholdvis ett Lisleby- og Moum-skift. Torsdag er jeg i utgangspunktet satt opp med fri, men jeg er rimelig overbevist om at jeg også kommer til å jobbe den dagen. Onsøy vest-tjenesteuka har til slutt kjøring på dagtid fredag og lørdag, men tiden får vise om ikke også disse skiftene blir byttet ut med noe annet.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/05/29/fredrikstad-cup/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.