Bryggepromenaden i Fredrikstad

På vei hjem fra fototurer et par dager i det siste har jeg benyttet anledningen til å stoppe og ta noen bilder av bryggepromenaden i Fredrikstad fra Kråkerøybrua. De første  bildene er tatt litt over klokka halv fire på ettermiddagen, mens de to siste er tatt klokka 11 på formiddagen. To helt forskjellige stemninger, men begge med sine kvaliteter! Selv de som er tatt på ettermiddagen har blitt tatt på frihånd. Jeg er ikke den som har med meg stativet så ofte, bare når jeg har planlagt å ta bilder på lange lukkertider. I tillegg må jeg innrømme at det er litt mer «styr» å holde på med stativ enn å ta bildene på frihånd.

   

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2015/01/22/bryggepromenaden-i-fredrikstad/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.