Værstetorvet, Værstebrua, Gangbrua på Bryggepromenaden og Fredrikstad stadion

Jeg har vært på en liten runde i Fredrikstad sentrum med kameraet. I utgangspunktet var motivasjonen litt lav, så jeg endte opp med å sitte og slappe av på et par krakker på bryggepromenaden. Men når jeg omsider fikk opp kameraet og startet med å ta noen bilder av det nye Værstetorvet, løsnet det litt. Jeg var også en liten runde bortom Værste og tok noen få bilder av kranene som forstatt står igjen på området. Jeg kom meg også en liten tur innom Fredrikstad stadion for aller første gang og tok et par bilder. Men det var først når jeg begynte å ta bilder av Værstebrua at det virkelig løsnet og tok av. Da koste jeg meg med kameraet, for å si det sånn. Og fikk veldig lyst til å ta noen kvelds/nattbilder av Værstebrua igjen. Den er utrolig stilig når den er lyst opp når det er mørkt!

Helt avslutningsvis endte jeg opp med å sitte og skravle på brygga med en kollega av meg som kom båtveien. Jeg hørte først en veldig lav «tutelyd» og lurte på hva det var for noe. Jeg snudde meg og det var en som hilste fra en båt i elva. Og det viste seg å være en kollega av meg. Han la til på bryggepromenaden og vi endte opp med å sitte og skravle en god stund! Når jeg omsider måtte bryte opp og komme meg opp til bussterminalen for å ta bussen over til anlegget til Nettbuss Øst «under» Fredrikstadbrua igjen, tok jeg bare noen bilder av gangbrua når jeg først var der. Kollegaen kom også i sakte fart på vei under gangbrua i båten sin!

Det er utallige med motiver å ta av hvis man tar seg tid til å gå og lete litt i Fredrikstad sentrum. Denne turen var både liten og ikke minst bare de «trygge» motivene. Jeg får benytte anledningen til å ta flere runder senere for å se om jeg kan finne noe mer spennende! Høydepunktet fotomessig i dag var uten tvil Værstebrua og Værstetorvet som var et utrolig stilig bygg! Absolutt alle bildene ble tatt med min 10-24 mm, og primært på 10 mm, så spesielt bildene av arkitektur så ser man nok at det skrår litt på grunn av den ekstreme vidvinkelen 10 mm (tilsvarende 15 mm på 35 mm kamera) tross alt er!

Værstetorvet

   

Værstekraner

 

Fredrikstad stadion

   

Værstebrua

                                               

Bryggepromenaden

       

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2015/06/11/varstetorvet-varstebrua-gangbrua-pa-bryggepromenaden-og-fredrikstad-stadion/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.