«

»

mai 24 2015

Skriv ut Innlegg

Fredrikstadbrua speilet i Glomma

Jeg hadde nettopp ankommet anlegget til Nettbuss Øst «under» Fredrikstadbrua og vi hadde en utrolig vakker soloppgang denne morgenen. Klokka var 5.45 og jeg tok noen kjappe bilder av Fredrikstadbrua som speilet seg i et tilnærmet blikk stille Glomma. Det er veldig sjeldent at man opplever! Så jeg bare måtte benytte anledningen til å ta noen, etter min mening, fine bilder av Fredrikstadbrua! Det gikk faktisk bare tre minutter fra mitt første til siste bilde, så det var mildt sagt fort unnagjort! Men jeg var på vei til jobb, så det er ikke så mye tid jeg har til rådighet. Denne morgenen hadde jeg nok hatt enda mer lyst til å ta bilder enn å kjøre buss, men det er tross alt busskjøringa som sørger for mat på bordet, for ikke å snakke om muligheten til å bedrive min store lidenskap, nemlig fotografering!

     

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2015/05/24/fredrikstadbrua-speilet-i-glomma/

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.