Male Fredrikstadbrua med lys

På vei hjem fra Guttormstangen benyttet jeg også anledningen til å svinge en tur over Fredrikstadbrua og ned til anlegget til Nettbuss for å ta noen bilder av Fredrikstadbrua. Jeg startet med noen vanlige bilder, før jeg gikk over til lengre eksponeringer på stativ. LEE filters Big Stopper måtte til for å få til dette. De lange eksponeringene er tatt på henholsvis 1, 2, 4 og 8 minutter. Solnedgangen i går kveld ble riktignok ikke så fargerik som jeg hadde håpet på, da det lå et tykt skylag ned mot horisonten som ødela hele morroa. Den mest fargerike biten var i grunn de første ordinær bildene jeg tok. Men det er litt gøy å ta bilder over flere minutter og bokstavelig talt «male med lys». Vannet blir rene skøyteisen og man får bevegelse i bildet med at skyene har flyttet på seg mens bildet har blitt tatt.

      

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2015/03/10/male-fredrikstadbrua-med-lys/

2 kommentarer

  • Marius19 mars, 2015 kl 03:42

  Flotte bilder!

  • kak19 mars, 2015 kl 05:21
   Forfatter

  Takk for det, Marius! Hyggelig å høre at du likte bildene mine av Fredrikstadbrua! 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.