Fredrikstadbrua i 15 sekunder

I pausa mi i dag var jeg en runde med mitt gamle Nikon D7000, stativ, litt filter og tok bilder. Jeg var først en tur ute på Gansrødbukta for å ta en lang eksponering av den sten/betongsaken som går et stykke ut fra land. For jeg hadde håpet å få sløret vann og litt skyer i bevegelse mens resten var i ro. Men det var bare å glemme hele greia, for det var for høyt vann, alt lå under vann. Jeg får heller komme tilbake ved en senere anledning. Det kunne også ha vært mer skyer, for å få den effekten jeg ville oppnå. Jeg var ikke helt fornøyd med utgangspunktet på vestsiden av Fredrikstadbrua heller, men jeg endte opp med å ta noen bilder. Det første bildet under er tatt i pausa mi i dag, mens de to neste er tatt etter at jeg var ferdig på jobb. På alle bildene har jeg brukt LEE Big Stopper for å øke lukkertiden til 15 sekunder på blender f11, og det andre bildet har jeg også brukt LEE 0.6 gradert gråfilter.

Jeg kommer nok til å prøve meg igjen ved en senere anledning når det er mer skyer på himmelen. Slik at jeg får den effekten jeg ønsker.

  

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2015/06/03/fredrikstadbrua-i-15-sekunder/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.