Fredrikstadbrua om morgenen og ettermiddagen

Etter å ha vært på Kråkerøy og Hvaler hele dagen, valgte jeg å dra et annet sted i distriktet på ettermiddagen. Men på veien benyttet jeg anledningen til å ta noen bilder av Fredrikstadbrua. Det første bildet under her er derimot tatt to dager senere på morgenkvisten når jeg var på jobb. Jeg trodde faktisk det var lenge siden jeg tok bilder av Fredrikstadbrua sist, men det var visst ikke lengre tilbake enn i oktober. Bildene ble riktignok ikke lagt ut før i starten av november. De bildene jeg trodde var de siste av Fredrikstadbrua var God morgen med Fredrikstadbrua fra juni.

   

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2016/02/01/fredrikstadbrua-om-morgenen-og-ettermiddagen/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.