Saltholmen i vinterdrakt

Neste stopp ble Saltholmen, et sted jeg har vært og tatt bilder et par ganger den senere tid. Det er rett og slett fordi det er et fotogent sted, spesielt ved soloppgang og solnedgang. Hittil har jeg bare overvært solnedganger her, kanskje det blir soloppgang senere? Denne gangen var det kaldt som juling, det var masse snø og det lå litt is på vannet, spesielt innerst mot stranda. Jeg vasset godt skodd med brodder på rundtomkring på Saltholmen, og kom også ut til hytta som ligger øst for stranda som var utilgjengelig på lille julaften på grunn av det ekstremt høye vannet den dagen. Jeg var ikke alene om å gå rundt og ta litt bilder på Saltholmen denne ettermiddagen. Men de andre brukte mobilen til å ta bilder, noe som blir bare mer og mer vanlig. Det er nesten sjeldent at man ser at folk tar bilder med et dedikert kamera for tiden. Da er man nesten spesielt interessert. Og det kan man jo trygt si at jeg er.

                    

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2016/02/03/saltholmen-i-vinterdrakt/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.