En liten tur til Saltholmen i Råde

Den siste lørdagen i april, den siste dagen i april faktisk, tok jeg meg en tur ut med kameraet i litt mer “gråvær”. Turen gikk til Saltholmen i Råde. Jeg har vel faktisk aldri vært ved Saltholmen med så mye skyer på himmelen noen gang, ihvertfall ikke de gangene jeg har tatt bilder der. Og hvor mye er jeg ute på tur uten å ha med meg kamera? Det er jaggu ikke ofte. Å gå en tur bare for å gå en tur er for meg mer eller mindre meningsløst. Det er nok mange som er uenig med meg i det. Men hvis jeg har med meg et kamera og dermed kan ta litt bilder, går jeg mer enn gjerne en tur. Jeg tar gjerne med meg en kikkert også for å ta en nærmere titt på omgivelsene som man ikke kan se med det blotte øye.

Jeg hadde dog ikke en kikkert med meg på denne turen, men en av mine trofaste kameraer var med. Selv med litt gråvær så fikk jeg noen fine bilder fra Saltholmen allikevel. Dette er faktisk å foretrekke fremfor sol fra skyfri blå himmel. Mye mer interessant i både himmelen og ikke minst gjenspeilingene i vannet når det er mye skyer på himmelen. Lyset er heller ikke så veldig hardt og håpløst å ta bilder i. En av de tingene man derimot får i det folk flest anser som bra vær, er sterkere farger. Det var faktisk overraskende mange ved Saltholmen denne lørdagen. Men det er egentlig ikke så veldig rart, helt på tampen av april og i  tillegg en lørdag. Ikke så rart at mange er ute og får seg litt frisk luft og er ute ved sjøen da!

Her er mer bilder fra mine tidligere turer til Saltholmen:

Kortreist tur med bobilen til Øyenkilen, Skjæløy og Saltholmen (18.01.20)
Østfold rundt i ny Kia Sportage (02.04.17)
Saltholmen i vinterdrakt (03.02.16)
Saltholmen på lille julaften (23.12.15)
Saltholmen i Råde (21.11.15)

                 

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2022/08/08/en-liten-tur-til-saltholmen-i-rade/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.