En liten tur for å se solnedgangen over Tunevannet

Rett fra Ravneberget fort gikk turen til Tunevannet med kameraet for å se solnedgangen. Solnedgangen er ofte fin over Tunevannet, hvis det er en fin solnedgang i første omgang vel og merke. Poenget mitt er at Tunevannet er ofte et fint sted å være for å ta bilder av solnedgangen. Jeg fikk noen utrolig fine bilder av solnedgangen over Tunevannet når jeg var der i oktober 2015. Det var en utrolig fargesprakende solnedgang over Tunevannet! Nå var ikke solnedgangen denne kvelden av samme kaliber, men allikevel et godt stykke over gjennomsnittet bra solnedgang! Jeg var fortsatt på tur for å teste ut det nye objektivet jeg hadde kjøpt pent brukt fra Stavanger foto, så det ble ganske mye bilder. Men sånn er det forsåvidt ofte når jeg er ute på tur med et av mine kameraer.

Det tok ikke veldig lang tid etter at jeg tok frem kameraet før jeg fikk muligheten til å ta noen bilder av en av svanene i Tunevannet! De har en tendens til å komme bort til deg, kanskje for å se om du har noe interessant de kan spise, når de innser at det ikke er noe spennende å få, forsvinner de ganske fort. Hvis man prøver å komme dem i møte for å komme litt nærmere, må man derimot være forberedt på at de kan bli ganske irritert og frese. Det skjedde ikke denne gangen riktignok, jeg var allerede ganske nærme vannet og stod mer eller mindre stille når jeg tok disse bildene. Dette er forøvrig første gang jeg er innom Tunevannet for å ta bilder etter at disse gigantiske stolene har dukket opp. Disse er spredd ut over distriktet og man finner dem både her og der. Det virker også som kommunen flytter litt på dem. Vet ikke om det er underveis i sesongen, eller om det bare er fra sesong til sesong dette skjer. Det er uten tvil et artig og ikke minst fargerikt innslag i nærområdet! Veldig populært blant folk å bli tatt bilder av sittende oppi også. Man blir ekstremt liten oppi en av disse fargerike stolene!

                                                                   

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2022/05/08/en-liten-tur-for-a-se-solnedgangen-over-tunevannet/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.