Tunevannet – svanesjøen

På vei hjem fra Saltö syd for Strømstad i Sverige ble det en tur innom Tunevannet for å ta litt bilder ved solnedgang. Jeg har sett noen bilder tidligere på facebook tatt ved Tunevannet og Tune kirke, og det virket som et interessant sted. Egentlig hadde jeg hatt mest lyst til å være ved Foten, men det ville jeg ikke rekke før solen hadde gått ned. Men jeg fikk i grunn noen fine bilder ved Tunevannet også. Svanene på «Svanesjøen» ved Tune kirke var forøvrig veldig interessert i å komme bort til meg hele tiden, de trodde sikkert at jeg hadde noe mat til dem. Jeg synes også de var utrolig tamme, da jeg fikk lov til å komme rimelig nærme svanen oppe på land mot slutten der, som prøvde å få spist litt av gresset. Alle bildene er tatt med Sigma 50mm F1.4 Art, et objektiv jeg har blitt utrolig glad i! Til å være en 50 mm er det et stort beist som veier 815 gram. Til motsetning til min gamle Nikon 50 mm F1.8 som veier 155 gram.

                                   

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2014/12/31/tunevannet-svanesjoen/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.