Ny tur til Saltö

Jeg har vært på ny tur til Saltö, det vil si øyhopping fra Daftö til Öddö til Tjärnö til Saltö syd for Strømstad. Jeg tok også noen bilder underveis på vei til Saltö denne gangen. På Saltö parkerte jeg midt på øya, det eneste stedet det er tillatt å parkere og gikk deretter innover i skogen. Jeg valgte å gå et annet sted enn sist, slik at det ble en litt annen runde og dermed bilder denne gangen. Men jeg bare rett og slett måtte ta en tur innom det ekstremt fotogene treet som jeg tok ganske mange bilder av sist jeg var på Saltö. Denne gangen var det helt nakent og ikke et eneste blad å se, men det var fortsatt ett fotogent tre. Jeg håper å få det i høstprakt ved en senere anledning, det må være et utrolig vakkert syn!

                                                                                                     

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2014/12/26/ny-tur-til-salto/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.