Foten badet i sol

Det er ikke mange dagene i det siste hvor vi faktisk har sett sola, og i tillegg sett en masse blå himmel. Men mandag var en slik dag. Og da måtte jeg selvfølgelig ut i sola og ta bilder! Jeg startet med en tur til Torgauten fort og avsluttet med en tur innom Rolvsøy kirke etter at sola gikk ned. Midt imellom som en sandwich havnet Foten. Det var egentlig bare Torgauten fort som var planlagt, resten ble til etterhvert. Jeg hadde veldig lyst til å ta bilder av stupetårnet på Foten i solnedgangen. Og det kan man trygt si at jeg fikk gjort, en hel haug med bilder faktisk. Jeg har valgt å redigere og legge ut noen av dem her, mange vil kanskje til og med si at det er mange jeg har lagt ut. Jeg må si at jeg er veldig fornøyd med resultatet!

Men jo nærmere vi nærmet oss solnedgangen, jo flere mennesker var det som kom ned til Foten. Noen for å bare se, andre for å ta bilder, og andre for å ta bilder av andre. Og disse menneskene vrimlet jo overalt i motivene mine, så jeg måtte bare smøre meg med litt tålmodighet til de hadde fått gjort sitt, så kunne jeg fortsette å ta bilder av stupetårnet på Foten. Jeg noen få bilder som ikke stupetårnet er med på også, men det er primært stupetårnet, det var også derfor jeg dra til Foten på mandag. Før alle disse menneskene kom, rakk jeg å ta noen selfies av meg selv, både med kameraet i hånda og hvor jeg satt fra meg kameraet på en benk og brukte selvutløser. Selv selfies-bildene er tatt i HDR. Og det er litt morsomt å se hvor mye man kan hente ut med HDR med å ta bilder som i utgangspunktet er helt håpløse å ta. Å ta et selvportrett med sola i ryggen er mildt sagt en utfordring. Men jeg synes resultatet ble ganske bra!

                             

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2014/02/19/foten-badet-i-sol/

1 kommentar

    • Moloy15 januar, 2017 kl 12:28

    Mange fine bilder. «Min badestrand».

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.