Rolvsøy kirke

Jeg var også en tur innom Rolvsøy kirke på vei hjem i går. Rolvsøy kirke er en såkalt langkirke fra 1908 bygget i mur/teglstein med 450 sitteplasser. Dette er «min» lokale kirke hvor jeg har blitt døpt og blitt konfirmert. Jeg har også vårt i bryllup og begravelser i Rolvsøy kirke, begravelsene har riktignok vært i kapellet som ligger  ved siden av. Bildene ble tatt i HDR på frihånd i går kveld. De fleste bildene ble tatt med ISO 3200 og 4000, så det er er ganske høy ISO som måtte til for å få tatt disse bildene. Hadde jeg nøyd meg med vanlige bilder, hadde jeg hatt mulighet til å kjøre litt lavere ISO riktignok. Det var også stjerneklart i går, så det har faktisk dukket opp noen stjerner på disse bildene. Det er med andre ord ikke en «feil».

      

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2014/02/18/rolvsoy-kirke/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.