Glemmen kirke i høstfarger

Det var ei dame som stod og tok bilder av Glemmen kirke med nettbrettet sitt som fikk satt meg på tanken at jeg burde ta bilder av nettopp Glemmen kirke med de fantastiske høstfargene som er om dagen! Jeg tok derfor en liten tur innom Glemmen kirke for å ta noen få bilder. Primært av de fantastisk fargerike trærne som danner en allé fra Glemmengata og opp til kirketrappa. I tillegg til gulfargen (og fortsatt noe grønt) på løvet på disse trærne, ligger det også ganske mye løv på bakken som gir bildene enda mer høstfarger! Disse bildene ble enda bedre etter en liten runde i Lightroom enn jeg hadde sett for meg! Må si jeg ble veldig fornøyd med dem! Det er første gang jeg tar bilder av Glemmen kirke så fargerik som dette. Tidligere har det enten vært helt uten farger eller når det har vært mørkt.

       

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2015/11/08/glemmen-kirke-i-hostfarger/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.