Soloppgang på Foten

Jeg har stadig benyttet meg av deltskiftpausene på jobben til å dra ut og ta bilder. Denne dagen tok jeg meg en tur til Foten for å ta bilder av soloppgangen. I tillegg til Foten i seg selv. I tillegg til stupetårnet som jeg har tatt bilder av flere ganger, utforsket jeg litt mer av Foten i den blå timen forrige gang. Denne gangen er det et helt annet fargespill og fargepalett som åpenbarte seg på Foten. Det lå også snø på Foten og det lå is på vannet, ihvertfall det som lå stille nok til å dannes is på. Jeg hadde opprinnelig tenkt meg en tur til Høytorp fort denne dagen, da jeg hadde en ganske lang pause, men valgte å vrake Høytorp fort til fordel for Foten. Og det var jeg veldig glad for i ettertid. En ting er de utrolig fine fargene jeg fikk under denne soloppgangen, en annen ting var at dette var starten på en runde med influensa. Så jeg var helt ferdig etter en liten tur til Foten.

                                                                                                 

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2015/03/07/soloppgang-pa-foten/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.