Fredrikstadbrua i fargesprakende soloppgang

Det er noen dager man er veldig glad for at man har med seg kameraet på jobb. Denne dagen fikk vi mildt sagt en ekstraordinært fargesprakende soloppgang i Fredrikstad! Jeg startet med å ta bilder av Fredrikstadbrua i soloppgangen. Jeg har tatt bilder av Fredrikstadbrua ganske mange ganger nå, og dette må være den mest fargesprakende soloppgangen jeg har festet til «film» hittil. Jeg har forøvrig ikke lagt til noe, jeg har bare forsterket det som var der fra før av. Men det er veldig lenge mellom hver gang man får noe i nærheten av dette. Og da er det ekstra gøy når det en sjelden gang skjer! Jeg skulle bare ta noen kjappe bilder, var tanken, men det ble ganske mange bilder til slutt. Og jeg holdt på å fryse av meg fingrene. Jeg hadde selvfølgelig glemt å ta på meg hanskene. Det var ekstra godt å varme fingrene i varmlufta fra varmeapparatet i bilen etter dette! Men det var uten tvil verdt det!

                        

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2015/01/15/fredrikstadbrua-i-fargesprakende-soloppgang/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.