Fredrikstadbrua fra litt andre vinkler

Jeg tok også litt bilder av Fredrikstadbrua på lille julaften. I tillegg til de vanlige vinklene, så fant jeg noen nye. Både fra litt mer avstand så man ser Fredrikstabrua i profil, og fra der «buen» starter på vestsiden av brua. Det vil si tett inntil jernbanen. Med 10 mm er det veldig lett å boltre seg og leke seg litt når man tar slike bilder. Noen av bildene har fått litt flare pga sola, men det er ikke værre enn at jeg bare har latt dem være der. Jeg synes ikke det ødelegger altfor mye. Jeg har jo bilder både med og uten flare, selv om sola er med i bildene. Jeg tror også at man kan få noen fine bilder av Fredrikstadbrua borte fra bakeriutsalget på østsiden, men det får komme senere. Tror ikke jeg bommer veldig hvis jeg påstår at Fredrikstadbrua er et av de mest fotograferte bygningene i Fredrikstad. Gamlebyen er selvfølgelig et annet.

                                          

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2015/01/01/fredrikstadbrua-fra-litt-andre-vinkler/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.