Litt snø i Fredrikstad i påska

Dette hadde jeg jaggu ikke trodd etter å hatt en lengre periode med skikkelige vårvær og opp mot sommertemperaturer i Fredrikstad. I det siste har det vært 10-14 grader på dagtid, men dog rimelig kjølig om natta. Det var i løpet av helga meldt nedbør, men når termometeret viste mellom 3 og 4 varmegrader, hadde jeg nok ikke regnet med at nedbøren skulle komme som snø. Snøen legger seg forløpig ikke på veiene, men utenfor veien legger snøen seg. Men på tanke på temperaturen vi har ute, blir den nok ikke ligge særlig lenge!

Allerede etter at jeg tok noen bilder av nysnøen som nettopp har kommet her i Fredrikstad og skrevet dette har det blitt mye hvitere på åkrene rundt her hvor jeg bor. Her er noen kjappe bilder, legg også merke til at Tom er nysgjerrig på snøen som faller ned fra himmelen:

Her kommer en liten bildeoppdatering kl 18:35:

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/04/08/litt-sno-i-fredrikstad-i-paska/

2 kommentarer

  • Arild Kristiansen8 april, 2007 kl 17:18

  Hei & Hå.Nå går det så det suser med litt slitte ski med klister under.Mulig ryggsekk turen til skogen i morgen blir erstattet av en tur til Skihytta og kjøpte vafler og kaffe.Sommerdekka venter jeg også med.Har også fått en liten låsning i ryggen i dag så det er like greit å sitte rolig.Ha en fin vinterkveld.

  • kak8 april, 2007 kl 17:27
   Forfatter

  Jeg hadde egentlig planer om å legge om til sommerdekk i dag eller i morgen, men nå avventer jeg litt. Selv om det ikke kommer til å bli vinterføre her nede, så er det stor fare for at det kan bli litt sleipt på asfalten. Da er det greit å la vinterdekkene være på bilen noen dager til.

  Siden jeg bor i Fredrikstad kjører jeg selvfølgelig piggfritt. Mesteparten av vinteren kjører vi jo på bar asfalt her nede, og det er derfor overhodet ingen grunn til å kjøre med piggdekk. Det eneste føret her nede piggdekk er bedre på er blank is, men det er det ikke så ofte vi har. De dagene får man enten ta det ekstra rolig eller la bilen stå.

  Du og ryggen din får ha god bedring, Arild!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.