Litt mer personlig preg

Dette er kanskje ingen stor ansiktsløftning, men den gjør ihvertfall at blog.kak.net og car.kak.net får litt mer særpreg enn de har hatt til nå. Jeg har frem til i går kjørt med standard grafikk som fulgte med Mandigo-temaet som heading. Men i går satt jeg meg ned og gikk igjennom bildearkivet mitt på utkikk etter potensielle bilder. Jeg igjennom noen bilder fra gamlebyen og vindebrua på vei inn til gamlebyen før jeg fant det bildet jeg falt pladask for. Både bildet som nå blir brukt på blog.kak.net og car.kak.net har dere nok sett før. Men de er kanskje ikke så lett å kjenne igjen slik de ble til slutt etter å ha «skrudd» litt på fargene, spesielt her på blog.kak.net.

Bildet som nå har blitt den nye headingen her på blog.kak.net ble tatt 1. februar 2006 på vei til Skihytta til fots i snøen. Tidligere har bildet blitt presentert som bildet til høyre. Rett ut av kameraet så nok ikke bildet helt slik ut heller, det har nok fått en liten modifisering i Rawshooter og Paint Shop Pro. Det var nok en litt gråere og kjedeligere variant som ble tatt der og da. Men jeg synes det ble veldig bra når kontrasten og ikke minst blåfargen ble økt. Utgaven dere ser øverst på denne siden har derimot blitt veldig grønn. Årsaken til det er veldig enkel: Fargen på linkene og datoboksen som hvert innlegg starter med er grønt. Grønnfargen er ikke identisk, men det kan jeg godt leve med. Jeg nådde ihvertfall målet mitt, å få en heading som ville gi blog.kak.net ett personlig preg. I tillegg hadde jeg satt som forutsetning at jeg skulle ha tatt bildet selv.

På car.kak.net har jeg derimot valgt å få for noe litt mindre abstrakt. Siden websiden ene og alene dreier seg om biler, måtte det selvfølgelig bli ett bilrelatert bilde. Jeg fant raskt ett bilde jeg tok under Bil07 av Bugatti 16-4 Veyron. Akkurat det bildet jeg brukte som utgangspunkt ble aldri lagt ut i galleriet, men det var en av nærbildene av felgen om ble benyttet. Jeg er usikker på om jeg lyktes like godt med denne headingen som den på blog.kak.net, men forløpig må jeg si meg fornøyd. Websiden har ihvertfall fått ett mer personlig preg enn den hadde tidligere.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2008/05/12/litt-mer-personlig-preg/

1 kommentar

    • Kim19 mai, 2008 kl 20:06

    Bra! Kul grafikk og fine farger. Dette likte jeg.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.