Prøver å fornye meg litt

Jeg har egentlig i lang tid vært veldig kjedelig i klesveien, og noen vil sikkert si at jeg fortsatt er det. Men jeg prøver ihvertfall sakte men sikkert å gjøre noe med det. Bruke litt mer farger og gå litt bort fra de hvite t-trøyene hele tiden. Derfor har jeg kjøpt meg noen t-trøyer med motiver i forskjellige farger hos Dressmann. I tillegg har jeg kjøpt et par t-trøyer på ebay. I tillegg har jeg begynt å gå med olabukse eller jeans som det heter på originalspråket. Det begynner det faktisk å bli veldig mange år siden jeg gjorde sist. Noen har sikkert fått med seg at jeg er litt glad i Converse All Star, en skotype jeg begynner å få ganske mange forskjellige par av nå. Noen av dem har dukket opp på noen bilder her og der, men jeg har ganske mange flere par på «lur».

På jobben går jeg naturlig nok i bussjåføruniformen hver eneste dag og skiller meg derfor ikke særlig mye ut. Men på fritiden prøver jeg å fornye meg litt. Både med klær, sko og ikke minst med klokker. Det er vel ingen som har fulgt litt med på bloggen den senere tid som ikke har fått med seg at jeg har litt i overkant dilla på klokker. Derfor er det ikke uvanlig at jeg stadig kommer med forskjellige klokker. Men det blir lett til at det er enkelte man blir ekstra glad i, enten fordi de rett og slett er kule og/eller at det er den nyeste klokka i samlinga. I dag skulle jeg på (fagforenings) klubbmøte på jobben og da var jeg selvfølgelig hjemme og fikk vrengt av meg uniformen og fikk på meg noen sivile klær. På hverdagene er det aldri noe problem å kjenne igjen sine kollegaer, men så fort de dukker opp i sivile klær, er det plutselig litt værre å kjenne dem igjen.

Jeg kan ikke tenke meg at dette kommer til å bli noen ny trend, men jeg har tatt noen kjappe bilder av hva jeg hadde på meg i dag, såkalt «dagens outfit». Et ganske populært tema på ganske mange populære blogger, f.eks på blogg.no. Men dette er nok ikke en ny trend som har kommet for å bli her hos meg. Selv om jeg sikkert klarer å lure inn et og annet en gang i blant. Ikke er jeg fjortiss, ikke er jeg populær og ikke er jeg over pari opptatt av mote heller. Jeg prøver rett og slett bare å kle meg litt mindre kjedelig enn før. Prøver jeg og får det ikke til, eller er dette til det bedre i forhold til hvordan jeg har gått kledd før, mon tro? Det var forøvrig utrolig godt å få klipt seg i går kveld! Frisøren min Philips stiller opp til alle døgnets tider!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2009/11/25/prover-a-fornye-meg-litt/

5 kommentarer

Hopp over til kommentarskjema

  • Joakim25 november, 2009 kl 23:08

  Er det ekte eller fake Converse sko?

  • kak26 november, 2009 kl 05:45
   Forfatter

  Jeg har nok bare originale Converse-sko! 😉

  • Robban26 november, 2009 kl 13:41

  Ja du kommer stadig i nye outfits Ken. Syns du er blitt 100 prosent hippere siden vi ble kjent med deg i mars. Nesten så jeg blir misunnelig over hvor kule klær du har. Men nå gleder jeg meg til Praha for da skal også jeg fornye garderoben min.

  • kak26 november, 2009 kl 17:25
   Forfatter

  Hyggelig å høre, Robert! Det har blitt en del nye klær i det siste, og i dag har jeg faktisk vært innom Dressmann og kjøpt enda mer! Så du skal ikke se bort fra ta du ser noe nytt veldig snart! 😉

  Før har det alltid bare vært en «nødvendighet» å kjøpe klær. Nå synes jeg det er gøy å kjøpe nye klær.. som i tillegg ser litt bra ut. Før har det gått mest i at man MÅ ha på seg klær, at det ene og alene skal være behagelig og at jeg ikke ville skille meg ut på noen som helst måte. Ingen farger og nesten bare svart, hvitt, beige og slik. Nå har det kommet litt flere farger i min «fargeskala»! 🙂

  Gleder meg til å se hva du kommer hjem med fra Praha, Robban! 🙂

  • mats26 november, 2009 kl 18:55

  Er helt enig med Robb, du er blitt en ganske så velkledd herremann etterhvert:)
  Gleder meg til Praha selv, litt klær, må ha nye sko, så får vi se hva som skjer etterhvert, du har i alle fall fått meg interessert i klokker:D

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.