Sigma 28mm/F1.8 forsinket litt til

Som nevnt ett par ganger tidligere bestilte jeg ett Sigma 28mm/F1.8 objektiv den 27. mars med ca 3 ukers leveringstid. Det har vært diverse forsinkelser underveis og når jeg var i kontakt med Elite Foto sist skulle de være på plass i butikken den 27. mai. Jeg har idag vært i kontakt med Elite Foto igjen, og objektivet skal vist komme til landet den 27. mai, det vil si at objektivet ikke er i butikken her i Fredrikstad før midten av neste uke, 31. mai eller 1. juni. Jeg har allerede ventet i 2 måneder på dette objektivet, så jeg kan godt vente i noen få dager til! 🙂

Snart er dette objektivet mitt! 😉

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/05/24/sigma-28mmf18-forsinket-litt-til/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.