Sony headset/øreplugger er gode som gull!

Jeg har idag omsider fått testet ut Sony MDR-EX71S som jeg kjøpte på ebay for kort tid tilbake for 247,- kroner inkludert frakt fra USA. (istedenfor 375 + frakt i Norge) Førsteinntrykket er at de er litt mer tungdrevne enn de jeg hadde fra før, men det er i grunn ikke noe problem. Ledningen er kanskje i lengste laget, men hvis man f.eks har den liggende i brystlomma (hvis man har en slik) så kan man dele ledningen og la deler av den ligge igjen hjemme. Det er nemlig klargjort for bruk i kombinasjon med fjernkontroll. Smart, Sony!

Ellers er lyden veldig bra, de er utrolig gode å ha i ørene og man merker knapt at man har dem der. De gamle mine var litt større og «klumpete» og stakk noe veldig ut av ørene, men disse fra Sony er det såvidt at man ser at man har i øra. Med mindre man står og ser rett inn i øra til folk, naturlig nok. Denne har også kun en ledning ned fra den ene siden, mens ledningen til det andre øret har man bak nakken. Må si at jeg er veldig fornøyd med dette kjøpet!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/05/24/sony-headsetoreplugger-er-gode-som-gull/

4 kommentarer

Hopp over til kommentarskjema

 1. Hei!
  Hvor lang tid tok det å få de sendt fra USA? Og hvem kjøpte du av? :o) Har selv hatt et slikt par tidligere, og har aldri hatt så gode øreplugger med så god lyd. Selv etter 12 timer på fly til Cuba var det ikke ubehagelig å ha de i ørene!

  • kak20 juni, 2008 kl 15:53
   Forfatter

  Hm, det var vanskelig å svare på. Det er 2 år siden jeg kjøpte disse nå, men fant ut via gammel mail hvem jeg kjøpte dem fra. Men denne selgeren eksisterer ikke på ebay lengre, ihvertfall ikke under samme navn. Men jeg klarer nok ikke å finne ut hvor lang tid det tok å få de sendt fra USA.

  Men jeg har ikke hatt noen negative erfaringer med noen av de selgerne jeg har kjøpt fra på ebay. Men husk å sjekke feedback score og bruk alltid paypal til å betale med.

 2. Takker! Ble så jeg kjøpte på DDMR.no for å sikre kjapp levering og grei pris. 🙂

  • kak20 juni, 2008 kl 22:47
   Forfatter

  Ser at ddmr.no selger Sony MDR-EX71S for 329,- kroner pluss frakt. Når jeg tok en nærmere titt på eposten fra selgeren på ebay ga jeg 14,99 britiske pund for dem, 21,47 britiske pund inkludert frakt. Jeg regner med at britiske pund lå på omlag 12 kroner den gangen. Da ga jeg ca 260,- kroner inkludert frakt.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.