Headset/ørepluggene til mp3spilleren

Headset/øreprluggene til mp3spilleren min gikk i stykker i går når jeg for n’te gang klarte å hekte ledningen borti et eller annet slik at ørepluggene ble røsket ut av ørene mine. Det har gått bra hittil, men nå har det tydligvis blitt brudd på ledningen slik at lyden kommer og går i høyre kanal. Jeg må derfor kjøpe meg nye. Jeg var veldig fornøyd med hvordan ørepluggene som fulgte med min SanDisk mp3spiller, og vil derfor velge noe som ligner. Det som er spesielt med disse er at du stikker dem INN i øret som en «plugg» og ikke bare av den typen som «kanskje» ligger ytterst i øret ditt.

Sistnevnte har en tendens til å dette ut av øret til stadighet, og jeg har aldri hatt en type av disse som har fungert noe særlig. Ørepluggene som fulgte med SanDisk’en derimot var en drøm på dette området. I tillegg til at de ikke detter ut (med mindre man hekter ledningen borti noe) er de også ekstremt bra på å stenge lyd ute når du hører på musikk! Men vær obs på at det ikke alltid er så lett å føre en samtale uten å ta pluggene ut av ørene, selv med musikken avslått.

Men tilbake til poenget; Jeg er på utkikk etter nye øreplugger og husket at jeg hadde lest en test hvor en slike type øreplugg hadde kommet veldig godt ut i testen, vunnet testen til og med. Etter en del søking frem og tilbake fant jeg igjen testen på forbruker.no! Sony MDR-EX71SL er modellnavnet og koster «bare» 375 kroner hos netshop.no! På tanke på at konkurrentene kostet opp til 1500 kroner, vil jeg si at dette rett og slett er ett røverkjøp! Ihvertfall hvis man skal tro på testen til forbruker.no!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/04/29/headsetorepluggene-til-mp3spilleren/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.