Fredagens motorsport

Petter åpnet veldig bra og ledet løpet inntil han kjørte på en stolpe, pungterte og fikk også en tidsstraff på 10 sekunder fordi han kom ett minutt for sent til ett kontrollpunkt (tror det var fordi teamet brukte for lang tid på å reparere bilen etter møtet med stolpen), men allikevel ligger Petter bare 19,8 sekunder bak Loeb på en 2. plass. Hadde ikke alle disse tingene skjedd hadde Petter klart å kjøre seg til en ledelse/forsprang, men slik endte det altså ikke. Petter hadde nok en liten fordel på Loeb fredag da Loeb var den som kjørte først på etappene pga hans ledelse i mesterskapet, den fordelen har ikke Petter lørdag og søndag. Så det blir spennende å se hvordan det går.

Det er også DTM på EuroSpeedway denne helgen, hvor Audi spesielt har noe å forsvare, siden de har vunnet 2 av de 3 siste løpene på denne banen. Audi tok «bare» 2. og 3. plass i åpningsløpet denne sesongen, så nå er de nok sugen å også stå på toppen av prispallen. Mattias Ekström var raskest i den første treningen i regnværet, 7 Audi-førere blant topp 10, deriblant på alle plassene fra 1-4. I trening 2 som var på tørt føre ble igjen Mattias Ekström raskest, men bare raskeste Audi-fører denne gangen, som 3. raskest totalt. Bare 4 Audi-førere inne på topp 10 i denne treningen. Det blir spennende å se hvordan kvalifiseringen går idag, da DTM i år også har begynt med ett knock-out-system ala Formel 1. Løpet går søndag.

Sist men ikke minst kjøres det WTCC på Magny-Cours (Le Mans) i Frankrike denne helgen. Treningene og kvalifiseringen går idag mens løpet går på søndag. Eurosport sender løpet live kl 15:00 – 17:00. Anbefales på det sterkeste! Det går ikke noe mer halsbrekkende og spennende motorracing på tv!

Btw; Det går egentlig helt greit med Pepsi Max’en, bare litt annerledes! 😉

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/04/29/fredagens-motorsport/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.