Lewis Hamilton raskest under fredagens trening i Malaysia

I den første treningen på Sepang-banen i Malaysia var Felipe Massa og Kimi Raikkonen hos Ferrari raskest. Lewis Hamilton noterte en femte plass. Men i den andre treningen slo Lewis Hamilton tilbake. Han kjørte inn til den raskeste rundetiden, en rundetid som var raskere enn den Felipe Massa noterte i den første treningen. Felipe Massa og Kimi Raikkonen var nummer 2 og 3 i denne treningen. Det hører forøvrig også med at Kimi Raikkonen gikk bensintom under den første treningen og ble stående ute på banen. Kimi Raikkonen fikk bare kjørt 8 runder under den første treningen.

Jenson Button var 4. raskest i den andre treningen, mens Renault-førerne Fernando Alonso og Nelson Piquet Jr. noterte bare 14. og 15. beste tid. En heller dårlig dag for Renault med andre ord. Spesielt pinlig er det nok å bli slått av Giancarlo Fisichella i en Force India F1 på en 9. plass. David Coulthard fikk ikke stil til start i den andre treningen, da forhjulsopphenget hans ble helt ødelagt 7 runder inn i den første treningen.

Værmeldingene for området Sepang-banen ligger i veksler mellom tørt og regn i dagene fremover. Det kan se ut som om førerne kan slippe unna regnet under kvalifiseringen, men det ser forløpig heller dårlig ut for selve løpet. Men siden værvarselet veksler hele tiden, vet vi nok ikke om det ble regn eller ikke før selve løpet begynner. Er vi skikkelig uheldig, vet vi ikke før løpet er ferdig. Kvalifiseringen får jeg uansett ikke sett, men selve løpet ser jeg på TV3 søndag morgen. Sendingen starter kl 7:45! Mer på motorsport.com!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2008/03/21/lewis-hamilton-raskest-under-fredagens-trening-i-malaysia/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.