Felipe Massa raskest under trening i Bahrain

Begge Ferrari-førerne var i en klasse for seg selv under treningen i Bahrain i dag. Felipe Massa var den raskeste Ferrari-førerne i begge treningene med Kimi Raikkonen rett bak. I den første treningen var Nico Rosberg den tredje raskeste. Ikke overraskende var det de to McLaren-førerne Lewis Hamilton og Heikki Kovalainen som noterte de neste raske tidene. Men i den andre treningen gikk det ikke helt etter planen for Lewis Hamilton. Han kom for langt ut i en sving og smalt inn i dekkbarrieren da det gjenstod 9 minutter av den andre treningen.

Lewis Hamilton sin McLaren-Formel 1-bil var rimelig ødelagt etter den voldsomme kræsjen, men det er nok ikke værre enn at McLaren får lappet den sammen til i morgen. Lewis Hamilton uttalte selv: «- Bilen var selvsagt ganske hardt skadd, men teamet vil gjøre en god jobb for å reparere den. Jeg beklaget til gutta, men dette er motorsport. Dette er slikt som skjer når du utforsker grensene, sier Hamilton ifølge autosport.com.» (sitat Dagbladet.no)

Men oppi all forvirringen overså Lewis Hamilton en av varsellampene i bilen som lyste for å varsle han om å melde seg til legesenteret. Når en kollisjon påfører sjåføren over ett vist antall g-krefter må legesenteret oppsøkes med en gang. Men det var garantert ikke den eneste varsellampa som lyste i bilen etter den voldsomme kræsjen. Banemannskapet som fraktet Lewis Hamilton vekk fra banen var heller ikke informert om legeplikten, og kjørte han rett til McLaren-teamet. Der fikk han derimot beskjed om å gå til legesenteret, noe han gjorde umiddelbart. Det ble ikke funnet noen skader. Lewis Hamilton får ingen straff for denne misforståelsen.

Da gjenstår det å se hvordan det går under morgendagens kvalifisering. Den sendes på Sport’n, en tv-kanal jeg ikke har. Men selve løpet sendes heldigvis på TV3 på søndag. TV3-sendingen starter kl 13:15! Benk dere foran tv’en for Formel 1 på søndag!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2008/04/04/felipe-massa-raskest-under-trening-i-bahrain/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.