Felipe Massa vant og Lewis Hamilton skrev historie i Bahrain

I lørdagens Formel 1-kvalifisering i Bahrain sikret Felipe Massa seg pole position med Lewis Hamilton, Kimi Raikkonen og Fernando Alonso på de neste startposisjonene. Den eneste endringen på disse posisjonene ved målgang i dagens Formel 1-løp i Bahrain var at Fernando Alonso kjørte inn til 5. plass, mens Nich Heidfeld sikret seg 4. plassen. Felipe Massa vant foran Lewis Hamilton og Kimi Raikkonen. Kimi Raikkonen har uttalt etter løpet at han var skuffet over 3. plassen, men hvis man ser tilbake på 2006-sesongen så har Formel 1-sesongen hittil vært veldig bra for Kimi Raikkonen. Men Kimi føler vel at årets «pakke» er god for seier i hvert løp, og da forventer man at man skal vinne.

Det som har imponert meg mest hittil i 2007-sesongen er Lewis Hamilton. Lewis Hamilton debuterer i Formel 1 i år og har i løpet av de 3 første løpene skrevet historie. Det har aldri før skjedd i Formel 1’s historie at en debutant har vært på pallen i sine 3 første løp. Lewis Hamilton debuterte i Australia med en 3. plass, tok 2. plass i Malaysia og tok også 2. plass i Bahrain. Mer om dette på itv-f1.com! Etter 3 løp er det faktisk en tredelt ledelse i Formel 1-mesterskapet for førere. Både Fernando Alonso, Kimi Raikkonen og Lewis Hamilton har 22 poeng. Felipe Massa har 17 poeng og Nick Heidfeld har 15 poeng. I konstruktørmesterskapet leder McLaren med 44 poeng, mens Ferrari har 39 poeng og BMW Sauber har 18 poeng. Neste løp er i Spania den 13. mai. Mer om dette på itv-f1.com!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/04/15/felipe-massa-vant-og-lewis-hamilton-skrev-historie-i-bahrain/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.