Lewis Hamilton vant i Ungarn

Helgens Formel 1-kvalifisering og løp gikk nok ikke helt etter planen for McLaren sin del. Jeg har ikke sett tv-bilder av dette, men under siste del av kvalifiseringen ble Lewis Hamilton holdt igjen av Fernando Alonso i pit slik at han ikke rakk å kjøre en siste «flying lap». Dette resulterte i at Fernando Alonso tok pole position mens Lewis Hamilton måtte nøye seg med nest beste startspor. Etter at FIA hadde sett igjennom alt tilgjengelig videomateriale og avhørt førerne og McLaren-teamet ble det bestemt at Fernando Alonso hadde hindret Lewis Hamilton og ble flyttet ned til 6. startposisjon. Mer om dette på itv-f1.com!

Dermed startet allikevel Lewis Hamilton fra pole position med Nick Heidfeld, Kimi Raikkonen, Ralf Schumacher og Fernando Alonso på de neste startposisjonene. Jeg hadde planer om å se dagens Formel 1-løp streamet over internett i dag, slik som jeg har gjort mang en gang tidligere, men fikk meg en liten overraskelse. Ett kvarters før løpet skulle starte kl 14 i dag viste det seg at den tjenesten jeg har benyttet (TvNoo) har begynt å ta seg betalt for tjenesten. Derfor ble det ikke noe Formel 1-løp på meg i dag. Jeg gikk derfor ut og klipte gresset isteden. Noe jeg i utgangspunktet ikke liker å gjøre på søndager, men siden naboene tillater seg å gjøre det, gjorde jeg det i dag også.

Lewis Hamilton ledet dagens Formel 1-løp fra start til mål, men under hele løpet hardt presset av Kimi Raikkonen. Kimi Raikkonen gikk raskt forbi Nick Heidfeld i starten og det skilte Lewis Hamilton og Kimi Raikkonen bare 0,7 sekunder ved målgang. Nick Heidfeld tok en utrolig flott 3. plass for BMW, mens Fernando Alonso måtte nøye seg med en 4. plass i dag. Robert Kubica, Ralf Schumacher, Nico Rosberg og Keikki Kovalainen sikret seg de neste poengplassene. Med dette økte Lewis Hamilton sin ledelse i Formel 1-mesterskapet til nestemannen Fernando Alonso. Lewis Hamilton leder nå med 80 poeng, Fernando Alonso har 73 poeng, Kimi Raikkonen har 60 poeng og Felipe Massa har 59 poeng. I konstruktørmesterskapet er det ikke helt sikker hvor mange poeng McLaren har enda, da FIA hadde bestemt seg for at McLaren ikke skulle få konstruktørpoeng fra helgens Formel 1-løp. McLaren-teamet med 138 poeng. Ferrari har 119 poeng og BMW har 71 poeng. Neste Formel 1-løp er i Tyrkia den 26. august. Mer om dette på itv-f1.com!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/08/05/lewis-hamilton-vant-i-ungarn/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.