Felipe Massa vant og Lewis Hamilton leder Formel 1-VM

Felipe Massa tok pole position i gårsdagens Formel 1-kvalifisering igjen, med Fernando Alonso, Kimi Raikkonen og Lewis Hamilton på de neste startsporene. Toyota var fornøyd med Jarno Trulli i 6. startspor. Det er såvidt jeg husker den beste kvalifiseringen til Toyota hittil i år. Det var bare synd at Jarno Trulli måtte bryte med tekniske problemer i dagens løp i Spania. Kimi Raikkonen måtte også bryte i dag, med elektriske problemer på Ferrari’n denne gangen.

Felipe Massa vant løpet med Lewis Hamilton på en utrolig flott 2. plass. Fernando Alonso kjørte inn til den siste pallplassen. David Coulthard sikret Red Bull årets første poeng med en 5. plass. Takuma Sato sikret Super Aguri sitt første Formel 1-poeng noensinne med en 8. plass. Med dette resultatet har nykommer Lewis Hamilton hos McLaren gått opp i mesterskapsledelse med 30 poeng. Fernando Alonso ligger på 2. plass med 28 poeng. På 3. og 4. plass ligger henholdsvis Felipe Massa og Kimi Raikkonen med 27 og 22 poeng. I konstruktørmesterskapet leder McLaren med 58 poeng, mens Ferrari ligger på 2. plass med 49 poeng. Neste løp er Monaco Grand Prix om 2 uker, det vil si 27. mai. Mer om dagens løp i Spania på itv-f1.com!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/05/13/felipe-massa-vant-og-lewis-hamilton-leder-formel-1-vm/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.