Nettbuss Østfold vant anbudet i Nedre Glomma og Indre Østfold

Nettbuss Østfold innstilles som leverandør av busstjenester i Nedre Glomma og Indre Østfold fra 1. juli 2013 til 30. juni 2020, med mulighet for forlengelse i ytterligere tre år. Det var tre busselskaper som leverte tilbud innen fristen som var 17. september i år, Nettbuss Østfold, Norgesbuss og Tide Buss. I likhet med anbudet i Moss, Halden og Indre Østfold med oppstart 1. januar 2011, trakk atter igjen Nettbuss Østfold det lengste strådet. Dette betyr blant annet at det ikke blir like store forandringer for de ansatte i BorgBuss som leverer busstjenestene i Nedre Glomma per i dag. BorgBuss AS er i dag eid 100% av Nettbuss Østfold har har hatt felles ledelse en stund allerede. Men endringer vil det nok bli uansett. Men de blir bare ikke så store og omveltende som vi nok måtte ha regnet med hvis Norgesbuss eller Tide Buss hadde vunnet anbudet.

Nå er det riktignok satt en frist til fredag 12. oktober kl 12.00 for innsigelser på avgjørelsen. Så vi får kanskje vente litt til med å sprette champagnen. Ifølge Østfold Kollektivtrafikk er det snakk om 88 nye busser, 86 av dem skal kjøres på biogass og 8 av disse skal være 15 meters busser som skal kjøres på Glommaringen. Det vil si at vi får en ganske annerledes hverdag enn det vi har vært vant til. I dag har vi bare 6 busser som kjøres på biogass. Men det blir spennende med så mye nytt bussmateriell vil jeg si. Men det blir spennende å se hva slags busser vi ender opp med. Blir det Volvo som Fredrikstad-avdelingen vår kjører i dag? Blir det Mercedes som Sarpsborg-avdelingen vår kjører i dag? Eller blir det rett og slett noe helt annet?

Jeg vil helt til slutt benytte anledningen til å gratulerer Nettbuss Østfold med atter en seier i Østfold på kort tid!

Les mer om dette her:
ostfold-kollektiv.no
f-b.no
s-a.no

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2012/10/02/nettbuss-ostfold-vant-anbudet-i-nedre-glomma-og-indre-ostfold/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.