Skyer speilet i Glomma

På vei hjemover etter å ha vært på omvisning på Torgauten fort og tatt bilder i Solbukta for første gang, prøvde jeg egentlig å finne Naturreservatet Gropa som skal ligge mellom Hauge og Omberg. Men endte isteden opp med å kjøre ned mot Glomma fra Elvenesveien og ta litt bilder av alle skyene som speilet seg i Glomma, med utsikt over til Moum og Greåker. Jeg får heller parkere bilen og ta beina fatt langs Glommastien, så skal jeg nok snuble over Naturreservatet Gropa. Glommastien skal ihvertfall gå tves igjennom dette området som skal ha et rikt fugle- og dyreliv. Så jeg regner med at det vil være en del å ta bilder av i dette området! I mellomtiden får jeg nøye meg med disse bildene av skyene!

    

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2015/05/28/skyer-speilet-i-glomma/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.