Pir, skyer og sol i Prerow i Tyskland

Jeg kjørte så videre til Prerow som ligger vest for Zingst på den samme halvøya i Tyskland! Den parkeringsplassen jeg hadde plukket ut å bruke viste seg å være en byggeplass, og den ved siden av var kun for kundene til EDEKA. Så jeg måtte finne meg en annen. De tok bare 50 cent per time, og hadde bare en 2 euro mynt. Og jeg hadde ikke planer om å være der i 4 timer, så da gikk jeg en liten tur for å prøve å få veksla den i to euromynter isteden. Jeg fant til slutt en butikk jeg gikk inn i og spurte om å få veksla. Det var ikke noe problem. Da hadde jeg betalt parkering for 2 timer fremover. Når jeg skulle gå til piren i Prerow, brukte jeg Google maps for å være på den sikre siden at jeg fant frem. Jeg hadde også markert på kartet hvor jeg hadde parkert bilen, siden det ikke ble den parkeringsplassen jeg hadde planlagt å bruke. Nå finner man jo alltids fram til syvende og sist. Men greit å være på den sikre siden spør du meg.

På vei ned til piren stoppet jeg ved en innsjø og tok bilder av noen veldig nysgjerrige svaner! På vei ned til piren hadde de laget en “gågate” med mange butikker og buer nedover. Det var fint lite som var åpent på denne tiden av året. Legg forøvrig merke til at det er forbudt å sykle her. Syklene må parkeres før man kan ferdes videre ned mot piren og stranda! På vei ut til piren fikk jeg noen ganske fine bilder av sola som såvidt klarte å bryte igjennom skylaget og strålte ned mot land og vannet! Utrolig fint! Strandstolene er også på plass her i Prerow! Jeg ble sittende ute på en krakk ytterst på piren i Prerow og nyte det forholdsvis fine været, selv om det var litt kjølig. Men det er jo bare å kle seg! På vei tilbake til land på piren fikk jeg noen veldig fine bilder av strandstolene på stranda med sola som brøt igjennom skylaget i bakgrunn! Tidlig solnedgang om du vil!

Inne i “gågata” igjen hadde de en mildt sagt forvokst strandstol som de brukte som en pub. Utrolig artig! Det var flere fine og artige bygninger i denne “gågata” må jeg si. Når jeg var tilbake ved innsjøen igjen tok jeg en del bilder av sola som brøt igjennom skylaget og alt speilet seg i den blikkstille innsjøen i tillegg! Utrolig fint! På vei tilbake til bilen fant jeg også en Kia Sportage av samme generasjon som jeg har. Dette var dog en Exclusive som er utstyrsnivået over den jeg har. Det ser man blant annet på baklysene som er i LED og chromelista som er mellom baklyktene. Fin bil, men jeg synes ikke nødvendigvis at stigbrettet er noe særlig fint på den generasjonen av Kia Sportage. Da synes jeg at stigbrettet de har på den forrige generasjonen er penere. Den er mer “integrert” i bilen. Men det er sikkert bare en smakssak!

                                                                   

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2018/06/18/pir-skyer-og-sol-i-prerow-i-tyskland/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.