Invicta Pro Diver Chronograph

Det er ikke til å stikke under en stol at jeg er hekta på klokker. Det begynner å bli noen klokker hittil også. Det er ikke for morro skyld jeg har bestilt meg en klokkeboks som jeg kan ha dem alle sammen i. Det begynner å bli rimelig plasskrevende å ha alle de originale klokkeboksene fremme hele tiden. Så jeg gleder meg virkelig til at min nye klokkeboks kommer! En kompis mente at jeg kjøpte både sko og klokker over en lav sko her om dagen. Det kan kanskje virke sånn? For en uke siden var jeg innom Hotel Valhalla for å ta en titt på et par klokker som Klokk’s Import hadde fått inn på lager. Det kan i grunn kalles risikosport, ihvertfall for lommeboka! Det er jo så utrolig mye kule og fine klokker der ute! Jeg skulle se på en Swiss Legend Neptune og en Invicta Pro Diver Chronograph som hadde kommet på lager.

Før jeg dro ned på Hotel Valhalla hadde jeg blitt vist de to klokkene som jeg har linket til. Swiss Legend-klokka virket veldig fristende. Ikke var den så veldig dyr heller. Men når jeg kommer ned til Hotel Vahalla tas først frem Swiss Legend Neptune som i grunn var en veldig fin klokke. Ganske stor og tykk også. Deretter tror jeg at Invicta Pro Diver Chronograph’en i svart ble tatt frem, slik som på linken ovenfor. Den syntes jeg i grunn var ganske kjedelig. Men så kom det derimot en gullfarget Invicta Pro Diver Chronograph frem. Jeg liker egentlig ikke gullfargede klokker, jeg synes det rett og slett er litt «tacky». Men dene falt jeg rett og slett pladask for! Hele klokka er rett og slett rå og utrolig fet! Gullfarget med svart rem og med innfelt gullfarget metall i remma ser utrolig lekkert ut!

Jeg er derfor eier av min eneste gullfargede klokke! Jeg hadde nok aldri i verden kjøpt den hvis den hadde vært enda mer gullfarget. Hvis f.eks urskiva hadde vært gullfarget hadde det blitt alt for mye gullfarge. Men dette var en utrolig stilig kombinasjon! Jeg har forøvrig også sett på ebay at denne klokka finnes med både rød, grønn og gul urskive! Utrolig kule klokke alle sammen! Klokka med rød og grønn urskive er også gullfarget slik som min med svart urskrive. Den med gul urskive derimot har en litt mer vanlig polert rustfritt stålfarge.

Dette klokkekjøpet er en liten «feiring» av noe jeg fikk i land her for ikke så lenge siden. Nå i disse dager derimot synes jeg at jeg har litt mer motstand enn jeg fortjener. Men jeg biter tenna sammen og kjemper videre for noe jeg mener at jeg fortjener! Det er noe jeg har ventet og kjempet for i flere år! En eller annen gang må det vel bli min tur?

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2010/06/24/invicta-pro-diver-chronograph/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.