Siste skolebuss er kjørt

I går kjørte jeg siste skolebuss for denne sesongen! Det vil si at sommerferien til skoleelevene på Hvaler har startet! Skoleelevene her i Fredrikstad hadde sin siste skoledag i dag faktisk! Hvaler er svært sjeldent samkjørt med resten av Østfold. De skal liksom være litt annerledes. Men det må de gjerne være for min del. Men det skaper ofte litt hodebry i forhold til at Hvaler og resten av Østfold ikke har fridagene sine på de samme dagene. Så da må det praktiseres litt forskjellig når det kommer til skolebussene. Mandag ble skolebussene kjørt helt som normalt, tirsdag derimot sluttet elvene mye tidligere enn de pleier å gjøre! Og da måtte man selvfølgelig ut og kjøre skolebuss tidligere også!

Andre del av skiftet mitt i går ble derfor startet opp 1,5 time tidligere enn normalt, i tillegg ble det bare to turer mot tre normalt. Derfor var jeg ferdig for dagen allerede tre timer tidligere! Det er jo ikke å forakte? Det syntes ihvertfall jeg var veldig deilig! Ellers er det ikke så veldig mye som har skjedd på jobb denne uka. Har kjørt skolebuss og det har i grunn gått som det skal. Skoleelevene begynte å levere inn skolebusskortene sine allerede forrige mandag, så etter det har det vært «fritt frem» på skolebussen. Jeg har som regel bare sittet og trygget på registrer-knappen på billettmaskinen på alle elevene som har kommet inn i bussen. Slik at vi har en statistikk på hvor mange som er med.

Jeg vet ikke om han også hadde vært en tur innom denne bloggen, men en av elevene kommenterte skoa mine på mandag. Jeg må innrømme at jeg ikke husker om det var «fine sko» eller «kule sko», men han hadde lagt merke til mine lilla Converse All Star! For et par uker siden når en kollega kommenterte at jeg brukte hvite sko, så var vi inne på at jeg hadde brukt litt forskjellige farger i det siste. Hva blir det neste uke liksom? Lilla, kom det fra en kollega. Jeg hadde ingen lilla sko på det tidspunktet, men det har jeg sørget for å kjøpe etterpå! Så da tok jeg oppfordringen og møtte på jobb med lilla sko! Riktignok med ren skolekjøring på Hvaler denne uka da! Men selv om de er lilla er de ikke så veldig «skrikende». En ganske nøytral farge egentlig.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2010/06/23/siste-skolebuss-er-kjort/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.