Siste skolebusstur for i år

I dag har jeg kjørt den siste skolebuss turen for i år. Skoleelevene har nå juleferie og begynner vel ikke på skolen igjen før mandag 4. januar. I morges gikk skoleturene som normalt, ihvertfall frem til siste tur, istedenfor å kjøre fra Sydengen til Rød på Asmaløy og så til Åttekanten på Vesterøy, gikk bussen til Spjær kirke og så til Åttekanten skole. Det var ikke mindre enn 4 busser nede på Spjær i dag, eller en helt ned og 3 ned til kirken. Det var derfor litt nøye å sørge for å ikke kjøre ned samtidig, eller ihvertfall ikke møtes i hver sin retning. Men det gikk heldigvis veldig bra, det er ikke så lang bit fra riksveien og ned til kirken, og det er noen steder som man kan møtes og få løst det på et vis. Men det er jo helt greit å slippe, vil jeg påstå!

Andre del av skiftet starter egentlig kl 12.45 med første tur fra Floren skole på Kirkeøy kl 13.35, men siden skoleelevene sluttet tidlig i dag, utgikk de vanlige turene. Jeg skulle derfor kjøre første tur fra Åttekanten til Papperhavn allerede kl 11.30. Neste tur var fra Åttekanten til Bratte Bakke og Sydengen/Spjær om nødvendig kl 11.45. Men alle som skulle til Sydengen og Spjær fikk plass på rutebussen, så da hadde jeg bare med meg elever som skulle til Bratte Bakke, Skjelsbo og Asmaløy. Den siste turen skulle kjøres fra Rød på Asmaløy kl 12.10 rundt hele Vesterøy. Og jeg måtte kjøre hele turen i dag, siden jeg hadde en elev helt ned til Papperhavn og en elev helt ned til Bukta. Men jeg hadde vel parkert bussen på Nesset litt før kl 13 i dag. Jeg var derfor ferdig litt over 3 timer tidligere enn vanlig! Det tok jeg i mot med åpne armer! Litt komisk var det at den siste eleven som jeg slapp av i dag snublet jeg over på Platekompaniet nå i kveld! Hadde ikke regna med å se han så fort!

Da er det ikke noe skolekjøring før over nyttår igjen, i mellomtiden kjører vi de vanlige skiftene våre, men uten skolekjøringa. Det vil si at jeg til uka er ferdig kl 14, men må begynne kl 5.30 istedenfor kl 6.50. Uka etter er jeg ferdig kl 13. Det blir korte og fine dager uten de helt store bermene med passasjerer, som det vanligvis er når det er skolefri! Ostepakka fikk jeg forøvrig på jobben i går.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2009/12/18/siste-skoletur-for-i-ar/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.