Siste stopp Papperhavn

Etter å hatt en skikkelig fotorunde denne kvelden, med Glufsa, Tankodden, Puttesundbrua og Stokken, avsluttet jeg det hele i Papperhavn på Vesterøy. Men jeg dro nok litt sent fra Stokken, eller burde kanskje blitt igjen på Stokken, det kommer ann på øyet som ser. For solnedgangen var nær og jeg ville ha enda litt flere motiver og variasjon i bildene mine. Derfor valgte jeg å kjøre videre til Papperhavn på Vesteøry. Og turen fra Stokken til Papperhavn blir fort ganske lang når man har kort tid på seg. Derfor tror jeg at jeg gikk glipp av klimaks av solnedgangen denne kvelden. Men sånt kan skje innimellom, når man tar ting på sparket og prøver å få mest mulig variasjon i motivene. Men jeg vil vel allikevel si at jeg kom hjem med ganske mange fine motiver etter denne fotorunden som var den 1. april, rett før påske. Man kan trygt si at jeg henger litt etter med redigeringen av bildene mine. Skyene var regntunge mot slutten av kvelden, så det kom noen få dråper før jeg rakk å gi meg.

                             

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2015/05/09/siste-stopp-papperhavn/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.